Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Δεν έχει ξαναγίνει!!! Με την συνοδεία Εισαγγελέα και Αστυνομίας τα σκουπίδια στην Ιστιαία!! (ακούστε & δείτε)


Μπροστά στο αδιέξοδο να γεμίσει η Χαλκίδα σουπίδια την εορταστική περίοδο ο ΦΟΔΣΑ επιστρατεύει τις Εισαγγελικές αρχές κατά του "παράνομου" Κοντζια!


Θυελλώδης ηταν για μια ακόμη φορά η συνεδρίαση του ΔΣ του ΦΟΔΣΑ οταν η Δήμαρχος Χαλκιδέων ανακοίνωσε οτι "δεν εχει που να πάει πλέον τα σκουπίδια μετά το ..μπλόκο Κοντζιά που ..επιλεκτικά δεν δέχεται για τους δικούς του λόγους τα σκουπίδια της Χαλκίδας ακόμη και για 10 μέρες!!"

Ηδη από το πρωί είχε κλείσει και ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Χαλκίδας αφού πάνω από 350 τόννοι σκουπίδια ηταν παρκαρισμένα εκεί χωρίς η Δημοτική αρχή να εχει που να τα πάει!

Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο ο Δήμαρχος Λαμίας και Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Θ. Καραίσκος "ανοιξε τον ΧΥΤΑ ΛΑΜΙΑΣ για να μεταφερθούν τα σκουπίδια εκεί σήμερα και να αποφορτισθεί ο ΧΥΤΑ Χαλκίδας" ενώ ζήτησαν την συνδρομή Εισαγγελέα και Αστυνομίας για να μεταφερθούν τα υπόλοιπα σκουπίδια στην Ιστιαία.

Η πράξη του Κοντζια να κλείσει τον δρόμο είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ και επίσης η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου που επικαλείται ως αναρμοδίου οργάνου για αυτό.

Ακούστε τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΦΟΔΣΑ...



ΔΕΙΤΕ την γνωμάτευση του νομικού συμβούλου...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου