Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

ΠΑΝΟΡΑΜΑ 3 χρόνια χωρίς νερό με ευθύνη του Δήμου!! "Μας κοροιδεύει η Βάκα....." (ακούστε)


Παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που κέρδισαν οι κάτοικοι, η Δήμαρχος ...επιμένει να μην τους παρέχει νερό τρία χρόνια τώρα προκαλώντας τους σοβαρό πρόβλημα!!


Να σημειωθεί οτι "το δικαστήριο έχει με απόφαση του υποχρεωσει τον Δήμο να τους παρέχει νερό, ομως η ΔΕΥΑΧ δεν την εφαρμόζει.

Ακόμη και οταν μετά από μεγάλο αγώνα των κατοίκων η ΔΕΥΑΧ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ να εγκαταστήσει μια δεξαμενή για την παροχή υδροδότησης, και παρότι έγιναν οι συνδέσεις με τά σπίτια Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΔΕΙΑ.....

"....η δεξαμενή που τοποθετήθηκε δεν έχει κανένα μέτρο προστασίας και όλο το διάστημα αυτό, από πάνω είναι ανοικτή... χωρίς καπάκια... που σημαίνει ότι ήδη την έχουν καταστήσει άχρηστη για πόσιμο νερό που ορίζει η απόφαση.(ούτως ή άλλως μαύρη πλαστική δεξαμενή εκτεθειμένη στον ήλιο όλη μέρα πάλι με προβλήματα θα ήταν το νερό) Και από το γεγονός αυτό φαίνεται περίτρανα, για άλλη μία φορά, η ευθύνη της ΔΕΥΑΧ που τόσο πολύ προσπαθεί να αποφύγει..." επισημαίνει ο Γιώργος Χατζηγεωργίου!!

"Όχι..... κατεβαίνουμε κάθε βράδυ Αθήνα να κάνουμε μπάνιο.... Σήμερα δεν έχω κουράγιο να πάω Αθήνα.... όλη μέρα τρέχουμε. Κινδυνεύουμε να μας πάρει ο ύπνος στο τιμόνι..... Αφήσαμε ένα μπετόνι στον ήλιο να ζεσταθεί και θα προσπαθήσουμε να πλυθούμε ρίχνοντας νερό ο ένας στον άλλο" μας είπε η Στάμυ Κακαρά!!

Ακούστε τι δήλωσαν πρόσφατα στο ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδος....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου