Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

"Θέλουμε πραγματικό ενδιαφέρον για τα ΑμΕΑ και οχι ανούσιες φιέστες.." λέει ο Νίκος Αλμπάνης! (ακούστε)


Με αφορμή τις φιέστες του Δήμου για τα ΑμΕΑ ο Νίκος Αλμπάνης"σήκωσε το ...γάντι της πρόκλησης"!


Με ανακοίνωση στο φ/β και απευθυνόμενος τόσο στην Δήμαρχο Χαλκιδέων αλλά και στον Περιφερειάρχη τους λέει:

"Συνεχίζοντας τα της συσκέψεως που ζητήθηκε απο τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας κο Κελαιδιτη και συμμετείχε και η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Βακα ζητήθηκε από την τελευταία να μας πει το τι ενέργειες έχουν γίνει τόσο από την ίδια όσο και απο την Περιφερειακή ενότητα Ευβοίας ως προς την κατασκευή της Κτιριακής Δομής των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας σε οικόπεδο της Περιφέρειας πλησίον της Πλατείας Ελευθερίας.
Η Δήμαρχος μας είπε ότι ο Δήμος θα είναι έτοιμος να δημοπρατήσει την εν λόγω κατασκευή στο πρώτο εξάμηνο του 2025 η δε αποπεράτωση του έργου θα γίνει σε δύο χρόνια ήτοι στα μέσα του 2027 αν πάνε όλα καλά.
Εύλογα αναρωτιόμαστε ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας γιατί ο Δήμος και η Περιφέρεια δεν ξεκίνησαν τις πιο πάνω ενέργειες από την επόμενη μέρα της υπογραφής της σύμβασης παραχώρησης του χώρου στο πρώην Τάγμα Πεζοναυτών από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στις 13 Ιουλίου 2022 πράγμα που είχαν δεσμευτεί σύμφωνα με την ανωτέρω σύμβαση που είναι τριετής διαρκείας να ξεκινήσουν άμεσα τις ενέργειες για την Κατασκευή των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας μιας και ήταν ο βασικός όρος που τους ζητήθηκε από το Γενικό επιτελείο στρατού;;;;
Γιατί άφησαν να περάσουν ανεκμετάλλευτοι ήδη 17 μήνες χωρις να πράξουν τα δέοντα;;;;
Γιατί δεν ενέταξε η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Έλενα Βακα το εν λόγω έργο στο τρέχον τεχνικό πρόγραμμα " Αντώνης Τρίτσης" ενώ τους ζητήθηκε από παρατάξεις της μειοψηφίας όταν ο Δήμος Χαλκιδέων έκανε ένταξη έργων σε αυτό όπως την κατασκευή του 26ου Δημοτικού σχολείου Χαλκίδας που ήδη δημοπρατήθηκε και έχει ξεκινήσει η κατασκευή του στην θέση Μπαταρια;;;
Πολλά τα ερωτηματικά που έχουμε αλλά που ποτέ δεν λάβαμε πειστικές απαντήσεις παρά μόνο την ίδια στερεότυπη απάντηση "Κάνουμε ότι μπορούμε έχουμε εμπιστοσύνη στις τεχνικές μας υπηρεσίες και για εμάς αποτελεί ηθική υποχρέωση η δικαίωση των παιδιών σας"
Λόγια παρηγοριάς που μας έχουν κουράσει τόσα χρόνια και την πληρώνουν στην πράξη τα παιδιά μας αλλά και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας.
ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΒΑΚΑ,ΚΥΡΙΕ ΚΕΛΑΙΔΙΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ".

Ο Ν. Αλμπάνης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο. Ακούστε....ΔΕΙΤΕ βίντεο από την διαμαρτυρία....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου