Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

"Παράνομες οι αδειες στην εταιρεία που θελει να κάνει χωματερή επικύνδινων δίπλα στη Χαλκίδα" αποκαλύπτει ο Γιώργος Σπύρου! (ακούστε)


Περιφέρεια και Δήμος "νομιμοποίησαν ..παράνομα" την δραστηριότητα της GEOCYCLE στο ανενεργό νταμάρι του Τσιμεντάδικου από το 2013 και το οποίο παρουσιάζουν ως ...ενεργό!!

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Άμεσα Νέο Ξεκίνημα» Γιώργος Σπύρου και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Παναγιώτης Τζαφέρος, Γιώργος Μπαντούνας και Δημήτρης Κολούτσος απέστειλαν αναφορά στον Εθνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στην Αστυνομία και τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος (ΥΠΕΝ), στον Εισαγγελέα Χαλκίδας και Αρείου Πάγου σχετικά με τη δραστηριότητα διαχείρισης αστικών απορριμμάτων και υλικών από κατεδαφίσεις στο λατομείο της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μεγάλο Βουνό Βαθέος Αυλίδος.

Ζητούν να επανεξεταστούν οι αδειοδοτήσεις που έχουν χορηγηθεί θεωρώντας πεπλανημένα τη δραστηριότητα του εργοστασίου τσιμέντου ως ενεργή παρά το γεγονός ότι αυτή έχει διακοπεί από το 2013.

Προαναγγέλλουν ότι θα καταθέσουν αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να ακυρωθεί η άδεια που χορήγησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην εταιρία «Geocycle Ελλάς Μον. Α.Ε.» για τη διαχείριση αστικών απορριμμάτων στις 6 Μαρτίου 2023.

Επίσης, ζητούν από την εισαγγελία να ελέγξει τη νομιμότητα και το αξιόποινο πράξεων και παραλείψεων όσων εμπλέκονται στην παραπάνω διαδικασία αδειοδότησης.

Ο Γ. Σπύρου μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο αποκαλύπτοντας ολη την αλήθεια και ετός των άλλων προσφεύγει και στην δικαιοσύνη....

Ακούστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου