Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής Ευβοίας για τον Ανασχηματισμό

«  Ωδινεν όρος και έτεκε μύν »  ή << ευέλικτη >>, κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο,  κυβέρνηση 52 ατόμων !!! ή « ανασχηματισμός από υλικά κατεδαφίσεων »  σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξυδάκη.
Ενα συνοθύλευμα διευθετήσεων μεταξύ των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος με ολίγη από ΑΝΕΛ (Παπακώστα), μπαλωμάτων επικοινωνιακού χαρακτήρα με ανθρώπους που δεν έχουν συνεισφέρει το ελάχιστο παρά μόνο έλαβαν με την τοποθέτησή τους σε διάφορες έμμισθες κρατικές θέσεις (Ξενογιαννακοπούλου), συνιστά κατά τον Πρωθυπουργό το νέο που θα οδηγήσει την χώρα στην  << μεταμνημονιακή υποτίθεται εποχή >>, η οποία όμως, παρά τα πανηγύρια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δυστυχώς για τον Ελληνικό λαό, με την υπογραφή του πρωθυπουργού και του συνεταίρου του κ. Καμένου, θα διαρκέσει για πολλές δεκαετίες ακόμα.
Αυτή είναι η τελευταία Κυβέρνηση, όπως τόνισε από την πρώτη στιγμή το Κίνημά μας, μιας ομάδας που καιροσκοπικά δημαγωγούσε για τους δικούς της ιδιοτελείς σκοπούς, που καταπάτησε αρχές και αξίες με μόνο σκοπό την αναρρίχηση στην εξουσία. Το τεράστιο κόστος του λαϊκισμού που πλήρωσε και θα πληρώνει η χώρα ελπίζουμε να αφυπνίσει τους  πολίτες, τους οποίους καλούμε να πυκνώσουν τις τάξεις του ΚΙΝΑΛ, της μεγάλης Δημοκρατικής Μεταρρυθμιστικής Παράταξης, έτσι ώστε όλοι μαζί να δώσουμε την μάχη για την Ευρωπαική προοπτική της χώρας, με νέα κουλτούρα και ήθη για να αξιοποιήσουμε τις πραγματικά μεγάλες δυνατότητες της χώρας μας και του ελληνισμού.
          
                                   Χαλκίδα 29-08-2018
       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                      Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ
  ΓΙΑΝΝΗΣ Γ. ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟΣ                              ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΜΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου