Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Το Κίνημα Αλλαγής Ευβοίας καλεί στην συγκέντρωση για την Αγορά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Ευβοίας, καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση για την Αγορά που διοργανώνει ο Δήμος Χαλκιδέων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Ν.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ πιστεύει ότι η  αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς και η επαναλειτουργία της θα έχει τεράστια οφέλη για την πόλη της Χαλκίδας.
Μετά από τριάντα χρόνια απραξίας που είχε σαν συνέπεια να αποτελεί, το κεντρικότερο σημείο της Χαλκίδας, μια θλιβερή εικόνα, η σημερινή Δημοτική αρχή, από την έναρξη σχεδόν της θητείας της, έθεσε σαν στόχο και υλοποιούσε βήμα προς βήμα και καθημερινό αγώνα, ενάντια στην κρατική γραφειοκρατία, το έργο για την ολοκλήρωση των απαιτούμενων μελετών Αποκατάστασης, Ανάδειξης & Επαναλειτουργίας της Δημοτικής Αγοράς.
Σε αυτή την προσπάθεια, αντί να έχει την ομόθυμη υποστήριξη όλων των φορέων της πόλης, ορισμένοι έκαναν .ό,τι ήταν δυνατόν να καθυστερήσουν το έργο. Φορείς για την «προστασία»  της αγοράς δημιουργήθηκαν, (από ποιόν άραγε?), ενστάσεις και παρεμβάσεις κατά των αποφάσεων της Δημοτικής αρχής έγιναν και όλα αυτά μόνο για να μην επιτύχει η παρούσα Δημοτική Αρχή, εκεί που οι άλλοι απέτυχαν. 
Όλοι αυτοί που επί δεκαετίες αδιαφορούσαν για την ζοφερή κατάσταση που επικρατούσε στο κέντρο της πόλης ,  <<θυμήθηκαν>> ξαφνικά πόσο μεγάλης σημασίας είναι για την πόλη η αποκατάσταση της αγοράς, αρκεί αυτοί να έχουν τον πρώτο λόγο για την μορφή που θα λάβει η νέα αγορά της πόλης. Στην προσπάθειά τους να ρίξουν λάσπη κατά των προσπαθειών του Δήμου, δεν δίστασαν, με περισσό θράσος και υποκρισία, να μιλούν για δήθεν επιχειρηματικές σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από την προσπάθεια του Δήμου για να δοθεί ένα τέλος στην εικόνα εγκατάλειψης της Δημοτικής Αγοράς.
Σε όλους αυτούς τους οπαδούς της ακινησίας και του τίποτε, τους αρνητές της προόδου και της εργασίας, πρέπει να δώσουμε μια αποστομωτική απάντηση,  με την δυναμική παρουσία όλων των πολιτών της Χαλκίδας στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Δήμος Χαλκιδέων, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας, το Εργατικό Κέντρο και ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 20,30 μ.μ. στην Πλατεία Αγοράς, κατά της απόφασης του Κεντρικού Συμβουλίου Νεοτέρων Μνημείων να αναβάλει την έγκριση της Μελέτης για την Αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς  και να διατρανώσουμε όλοι μαζί την θέλησή μας  να υλοποιηθεί επιτέλους αυτό το μεγάλο και οραματικό, για την πόλη, έργο.


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου