Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ 4 μήνες περιμένουν ενα ραντεβού(!!) με τον Περιφερειάρχη!!! (ακούστε)


"Ως κάτοικοι απαιτούμε την προστασία της ζωής μας και της περιουσίας μας"
λένε στην ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα.

Στην ανακοίνωση καταγγέλουν και αναφέρουν:

"Η Επιτροπή Κατοίκων Ληλάντιου αιτείται άμεση συνάντηση με τους υπεύθυνους από την Περιφέρεια Στερεάς για ενημέρωσή μας σε σχέση με την μελέτη οριοθέτησης του ποταμού Λήλαντα και τα αντιπλημμυρικά έργα στο ποτάμι.

Περιμένουμε 4 μήνες χωρίς εν τέλει να μας καλέσετε για ενημέρωση όπως μας είχατε διαβεβαιώσει ότι θα κάνατε. Μας ανησυχεί ιδιαίτερα μήπως το ποτάμι κατεβάσει νερό λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης σε συνδυασμό με την αύξηση της θερμοκρασίας αυτές τις μέρες.

Επίσης, ζητάμε να ενημερωθούμε γιατί καθυστερεί η αποκατάσταση της γέφυρας των Φύλλων. Είναι απαράδεκτο να συνεχίζεται η ταλαιπωρία των κατοίκων του χωριού.

Όπως επίσης και για τις αποζημιώσεις των αγροτοκτηνοτρόφων και επαγγελματιών. 2,5 χρόνια μετά ακόμη δεν έχουν αποδοθεί οι αποζημιώσεις για έγγειο κεφάλαιο, εγκαταστάσεις, μοτέρ κλπ;

Ως κάτοικοι απαιτούμε την προστασία της ζωής μας και της περιουσίας μας. Να συνεργαστούν κράτος, Περιφέρεια και Δασαρχείο για την αντιπλημμυρική θωράκιση από τις πηγές έως τις εκβολές του ποταμού. Απαιτούμε την αποζημίωση των πληγέντων στο 100% της ζημιάς που υπέστησαν."

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο η εκπρόσωπος της επιτροπής Γεωργία Μαργαρίτη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου