Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΝΙΚ "Ακόμη μας εχουν στο ..Ακατάλληλο και Επικίνδυνο ....Σχολείο(!!) Δήμος και Περιφέρεια!!" (ακούστε)


Συνεχίζεται ο ..γολγοθάς για μαθητές, καθηγητές και γονείς του ΕΕΕΕΚ που συνεχίζουν να κάνουν μαθήματα στο "Νταχάου του Βαθροβουνίου"!!


Ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων που ακούραστα μάχεται για να αποκτήσουν τα παιδια μια αξιοπρεπή δομή που η πολιτεία τους χρωστά, μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.

"Λίγο πρίν είχε κάνει ο σύλλογος την πιο κ΄λατω ανακοίνωση:
Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε με την Δήμαρχο Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας τον Ιούνιο του 2022 στην Περιφερειακή ενότητα Ευβοίας από το βήμα μας είχε γνωστοποιηθεί ότι ο Δήμος Χαλκιδέων είχε ξεκινήσει ήδη μελέτη για την Κατασκευή της Νέας Κτιριακής Δομής, που θα στεγάσει το πολύπαθο Σχολείο μας σε χώρο που θα παραχωρούνταν από την Περιφερειακή ενότητα Ευβοίας πλησίον της Πλατείας Ελευθερίας,που θα ολοκληρώνονταν το αργοτερο στα τέλη του 2022 ώστε αν όλα πάνε καλά και με την χρηματοδότηση το αργότερο σε 3 χρόνια(Τέλη έτους 2025) να ξεκινούσε η εν λόγω κατασκευή.
Έχουμε ήδη φτάσει στα μέσα Φεβρουαρίου του 2023 και ουδεμία ενημέρωση δεν έχουμε από πλευράς της Δημοτικής Αρχής όσον αφορά την ολοκλήρωση της εν λόγω μελέτης ή όχι αλλά και για την παραχώρηση του χώρου ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αλλαγή χρήσης κλπ.
Θα μας ενημερώσετε λοιπόν κυρία Δήμαρχε Χαλκιδέων Έλενα Βάκα αλλά και κύριε Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργο Κελαιδιτη για τις τυχόν εξελίξεις ή όχι στα θέματα που αναφερθήκαμε;;;

Εκ του Δ.Σ
Νικόλαος Αλμπάνης
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου