Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Κώστας Μαρκόπουλος-ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ: ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!! (ακούστε)


Τις λάθος προτεραιότητες που τέθηκαν μετά την μεγάλη φωτιά στη Βόρεια Εύβοια επισημαίνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μαρκόπουλος.


Ο Κ. Μαρκόπουλος μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο και σχολίασε ότι "Η πρόσφατη χιονόπτωση  αναδεικνύει σε όλο το μεγαλείο τις λανθασμένες προτεραιοτητες στην βορειοκεντρικη Εύβοια και το τεράστιο λάθος της κυβέρνησης να αναθέσει στον κ Μπενο την "σωτηρία" της."

Ακούστε...


Δείτε την ανακοίνωση

"Η πρόσφατη χιονόπτωση που ακόμα διαρκεί αναδεικνύει σε όλο το μεγαλείο τις λανθασμένες προτεραιοτητες στην βορειοκεντρικη Εύβοια και το τεράστιο λάθος της κυβέρνησης να αναθέσει στον κ Μπενο την "σωτηρία" της.

Οι πολίτες δεν ψάχνουν σωτήρες, γνωρίζουν ότι σώθηκαν. Οι πολίτες αναζητούν ανθρώπινη ζωη.

Γινομαι σαφής: τι είναι προτεραιότητα για έναν βασανισμένο τόπο; η φροντίδα των βασικών αναγκών, δηλαδή υγεία, μετακίνηση, θέρμανση,επιβίωση.

Να δουμε τι εχει γινει;;;;

Υγεία: Κέντρο Υγείας Ιστιαίας: στάσιμο, υποστελεχωμένο, χωρίς έναρξη λειτουργίας μονάδας τεχνητού νεφρού (δικαιολογίες πολλές...αιτία καμμία)

Σταθμός ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Μαντουδιου: υποσχέσεις πολλές αλλά μηδενική προοδος ( ούτε δικαιολογίες υπάρχουν)

Θέρμανση: δεν επετράπη η χρήση των καμένων στους πολίτες, ούτε καν στους συναιτερισμους διότι ζητήθηκαν χρηματικές εγγυήσεις. Ηρθαν αλλοι και τα πήραν..

Κτηνοτροφοι: πάνω από χρόνο χρειάστηκε η Περιφέρεια να κάνει τον διαγωνισμο, μολις χθες ανακοίνωσε η κυβέρνηση ενίσχυση περίπου 1000 € ανά κτηνοτροφική μονάδα.. (Ελάχιστα δυστυχώς)

Αποζημιώσεις: ακόμα αναμένονται οι πιο πολλές με τις αγροτικές κομμένες στο 50% (ελιές, συκιές) και τα τραπεζικά επιτόκια για τα κατεστραμμένα σπίτια να είναι στα ύψη παρά τις δεσμεύσεις για ειδική διαχείριση στην περιοχή.

Οδικοί άξονες, χείμαρροι, αναδάσωση: σε όλα ΘΑ. ανατεθούν μελέτες (Μπενος). Ετος παράδοσης μελετών 2025... 

ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου