Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

ΣΤΟΜΙΟ-ΠΛΑΤΑΝΑ "Η ιστορία ...επαναλαμβάνεται!! - Μισό το έργο και διάλυση της εργολαβίας..." (ακούστε)


Ενδιαφέρον πλέον έχει το "πως θα διαλυθεί η εργολαβία και υπέρ ποίου"!!

Μετά την ανακοίνωση του Φάνη Σπανού και τα οσα ακούστηκαν στο εκτακτο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου η ιστορία επαναλαμβάνεται για το έργο Στόμιο-Πλατάνα όπως είχε γίνει παλαιότερα επί Νομαρχίας Θ. Μπουραντά, και παραπέμπεται στις καλένδες η κατασκευή του τσιμεντοτούνελ που στην ουσία θα θωρακίσει την προστασία των διαρχομένων από αυτό το κομμάτι του δρόμου.

Ο Δ. Αναγνωστάκης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο σχολιάζοντας την απρόσμενη εξέλιξη στο θέμα λέγοντας: "Ο δρόμος παραμένει κλειστός και το έργο απειλείται με διάλυση εργολαβίας και φυσικά κινδυνεύει να παραδοθεί κουτσουρεμένο και ημιτελές! Δυστυχώς για την περιφέρεια της Στερεάς οι διακοπές εργασιών και οι διαλύσεις εργολαβιών είναι πλέον καθημερινότητα και ρουτίνα."


Στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο μίλησε για το θέμα και η δημοτική σύμβουλος Αλεξάνδρα Θαλασσινού λέγοντα οτι: "Το ζητούμενο επίσης είναι να ολοκληρωθεί το έργο το συντομότερο δυνατόν και όταν παραδοθεί ο δρομος να είναι ασφαλής. 30 χρόνια περιμένουμε...Τόσα ατυχήματα και δυστυχήματα έχουν συμβεί.
Δικαιολογίες από πλευράς του Περιφερειάρχη, ότι ο εργολάβος ζητά περισσότερα χρήματα, πέραν των εκπτώσεων και των όσων προβλέπονταν στη σύμβαση, δεν αφορούν το λαό της περιοχής μας. Η Περιφέρεια δε θα πρέπει να εκβιάζεται από κανέναν εργολάβο και οφείλει να βρει λύση ώστε το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου