Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! Σπανός & Σια έβγαλαν "ΑΘΩΟ" τον μεγάλο ρυπαντή του Ν. Ευβοικού που συνεχίζει ..ακάθεκτος !!(δειτε φωτο)


Μπορεί ο Περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του να "εβγαλαν συγχωροχάρτι" για την ρύπανση από το Ναυπηγείο, η πραγματικότητα εν προκειμένω είναι διαφορετική και σας την παρουσιάζουμε!!! Τι θα κάνετε τώρα κε Σπανέ;


Τους πήρε 4,5 μήνες ...μαγείρεμα για να βγάλουν τελικά το πόρισμα για την ρύπανση από το Ναυπηγείο στη θάλασσα με το οποίο υποστηρίζουν ότι "δεν ευθύνεται το ναυπηγείο για την ρύπανση"(sic!) , όμως εμείς τους την είχαμε ...στημένη και σας παρουσιάζουμε αυτό που ο Περιφερειάρχης και το αρμόδιο τμήμα περιβάλλοντος κάνουν οτι δεν γνωρίζουν!!

Αλλά ας παρουμε τα πράγματα από την αρχή.....

Τον Ιανουάριο του ετους αποκαλύπτουμε και δημοσιεύουμε καταγγελία για ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλοντος από τα Ναυπηγεία.....https://www.eviatoday.news/2023/02/blog-post_1.html

Το Λιμεναρχείο πραγματοποιεί αυτοψία μετά τις καταγγελίες και καλεί το Τμήμα Περιβάλλοντος της Π.Ε. Ευβοίας για τις δικές του ενέργειες, το οποίο προχωρά σε αυτοψία 5 ημέρες μετά οταν ηδη τα συνεργεία του Ναυπηγείου έχουν καθαρίσει τις ακτές από την ρύπανση!!!

https://www.facebook.com/100075834730108/videos/863393488208517/

Μετά από 150 ημέρες και συνεχούς αναζήτησης από τον υποψήφιο Δήμαρχο Παν. Τζαφέρο και εμάς για το τελικό πορισμα της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος, στις 6/6/23 (προχθες) παραδίδεται η άποψη του τμήματος Περιβάλλοντος σχετικά με το "αν υπήρξε ρύπανση η όχι"!

ΔΕΙΤΕ....

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....
Δηλαδή οτι ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ!!!! Δηλαδή ...ούτε γάτα ούτε ζημιά!!
Το αξιοπερίεργο του εγγράφου είναι οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ!!

Στο σχετικό εγγραφο καταγράφονται και οι πιο κάτω παραβάσεις.....

Δηλαδή "ο Περιφερειάρχης, οι υπηρεσίες του δεν ειδαν και δεν άκουσαν τίποτα" και ο Δήμος Χαλκιδέων και ιδιαίτερα ο Αντιδήμαρχος Βαθέως Αυλίδος ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ενώ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ!!!

Εμείς ομως τους την είχαμε ...στημένη και μόλις πέρασε λιγο διάστημα πραγματοποιήσαμε αυτοψία στο χώρο από ψηλά με drone και σας παρουσιάζουμε την πραγματικότητα όπως αυτή συμβαίνει καθημερινά με την ρύπανση να γίνεται και να καταγράφεται στο φως της ημέρας!!
Μετά από αυτό ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ κε Περιφερειάρχα με τους συνεργάτες σας;
Είστε με τους πολίτες η με τους πασης φύσεως ρυπαντές;

>
ΔΕΙΤΕ.... (και προσέξτε την ωρα πανω δεξια)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου