Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Νέα «τορπίλη» Σόιμπλε για χρέος και μεταρρυθμίσεις

«Η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα με την εξυπηρέτηση του χρέους της την επόμενα δεκαετία», επανέλαβε ο γερμανός υπουργός οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας σε τραπεζικό συνέδριο στη Φρανκφούρτη. 

Ο Σόιμπλε σημείωσε ότι δεν βοηθά η ελάφρυνση χρέους, επανερχόμενος στο ζήτημα για τρίτη φορά μετά την επίσκεψη του Ομπάμα στην Αθήνα. 
Οπως υπογράμμισε, η Αθήνα δεν έχει κάνει αρκετά, σημειώνοντας ότι δεν εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο, τα εργασιακά και την ρύθμιση της εσωτερικής αγοράς, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ανάπτυξη. 

Σε περίπτωση που δοθεί η ελάφρυνση χρέους, δεν θα προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις,σημείωσε ο γερμανός υπουργός, προσθέτοντας ότι «θα συμβεί το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τα υποσχεθέντα, σημείωσε ενώ επανέλαβε ότι η Ελλάδα ζει πέραν των δυνατοτήτων της.

Οσον αφορά στο ΔΝΤ, σημείωσε ότι θα πρέπει να συζητηθεί ο ρόλος του στα μελλοντικά ευρωπαϊκά προγράμματα.

Σχολιάζοντας το Brexit, είπε ότι «η Φρανκφούρτη είναι ένα υπέροχο μέρος για τις τράπεζες που αποχωρούν από τη Βρετανία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου