Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

ΣΠΥΡΟΥ Γ "Έχουμε βάσιμους λόγους για να ζητήσουμε επανακαταμέτρηση των ψήφων"!

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου για το εκλογικό αποτέλεσμα.  

Το 57 % των δημοτών που ψήφισαν, αποδοκίμασαν τον βίο και την πολιτεία της παρούσης δημοτικής αρχής και έστρεψαν με ελπίδα το βλέμμα τους σε νέες δυνάμεις για την αναμόρφωση του δήμου Χαλκιδέων.

Δυστυχώς ένα πολύ μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος και κυρίως οι νέοι έχουν γυρίσει την πλάτη τους στο πολιτικό σύστημα και δεν πείστηκαν ούτε από εμάς να προσέλθουν στις κάλπες.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους 257 εθελοντές υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Άμεσα Νέο Ξεκίνημα», που στάθηκαν όρθιοι και τους 18000 δημότες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Δώσαμε ένα καθαρό και αξιοπρεπή εκλογικό αγώνα απέναντι σε ένα σκληρό σύστημα εξουσίας που χρησιμοποίησε στην εκλογική μάχη όλα τα διαθέσιμα σε αυτό θεμιτά και αθέμιτα μέσα.

Έχουμε βάσιμους λόγους για να ζητήσουμε επανακαταμέτρηση των ψήφων και μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία δεν συνομολογούμε το εκλογικό αποτέλεσμα και δεν καταθέτουμε τα όπλα, ιδίως αφού οι επαναληπτικές εκλογές του δεύτερου γύρου εξαρτώνται από ποσοστό 0,17 % και σε απόλυτο αριθμό από 76 ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου