Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Γ. ΣΠΥΡΟΥ: "Εχουμε απέναντι μας στον Δήμο ένα σκληρό και απολυταρχικό σύστημα εξουσίας!" (ακούστε)


"Δεν πέρασε ούτε μία μέρα και η Βάκα έβγαλε το χαμογελαστό της προσωπείο, γιά να δείξει το γεμάτο μισαλοδοξία, φανατισμό και εκδικητικότητα πραγματικό της πρόσωπο" λέει ο Γιώργος Σπύρου με αφορμή τη ...δίωξη του Γ. Στέρπη!!

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

"Σήμερα το πρωί μπούκαραν οι εντεταλμένοι της στο ΔΟΑΠΠΕΧ, στο γραφείο δημοτικού υπαλλήλου (σσ. Γ. Στέρπη), για να κατασχέσουν σαν τραμπούκοι και χωρίς αιτιολογία τα ηλεκτρονικά αρχεία από τον υπολογιστή του και να του δηλώσουν προφορικά να μαζέψει τα πράγματά του, γιατί μεταφέρεται σε άλλη θέση εργασίας μόνο και μόνο επειδή υποστήριξε ανοιχτά τη παράταξή μας.

Αυτή που κατέβασε χωρίς ντροπή στο συνδυασμό της 30 δημοτικούς υπαλλήλους και συγγενικά τους πρόσωπα, δηλώνει τώρα έμπρακτα ότι δεν την ενδιαφέρει η υπηρεσιακή τάξη και δεν ανέχεται κανένα δημοτικό υπάλληλο να έχει άλλη εκλογική επιλογή παρά μόνο αυτήν.

Δηλώνει ξεδιάντροπα με τις πράξεις της ότι ο Δήμος και οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν υπηρετούν τους δημότες, αλλά ανήκουν και υπηρετούν αυτήν προσωπικά που ενεργεί ως φεουδάρχης.

Δηλώνει ότι γράφει στα παλιά της τα παπούτσια το υπηρεσιακό δίκαιο και τις νόμιμες διοικητικές διαδικασίες.

Επιβεβαιώνει αυτό που λέγαμε προεκλογικά, ότι έχουμε απέναντι μας ένα σκληρό, απολυταρχικό σύστημα εξουσίας, η επικράτηση του οποίου θα παγιώσει στο Δήμο μας το κράτος του ζόφου.

Σήμερα όμως τέλειωσαν και από εμάς οι πολιτικές αβρότητες.

Θα την αντιμετωπίσουμε όπως της αξίζει.

Θα την ταράξουμε στην νομιμότητα.

Επισημαίνουμε όμως και στους δικούς της, εκλεγμένους και μη, υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, να μην την ακολουθήσουν με την αφωνία τους σε αυτό το κατήφορο.

Η μη εναντίωση σε αυτές τις αυταρχικές πρακτικές και σε όσες άλλες ακολουθήσουν στο μέλλον, ισοδυναμεί με συνενοχή.

Την δημοκρατία δεν αρκεί μόνο να την επικαλούμαστε, αλλά απαιτείται και να την υπερασπιζόμαστε όπου και όταν αυτή απειλείται."

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο τόσο για την δίωξη Στέρπη οσο και για την αναγνώριση του εκλογικού αποτελέσματος....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου