Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Κώστας Μαρκόπουλος: "Η επιβράβευση της ανικανότητας με η χωρίς διαφθορά είναι πολιτικο έγκλημα"!!-Ποιούς ...δείχνει;; (ανακοινωση τυπου)


Μια αποκαλυπτική ανακοίνωση εν οψει αποφάσεων και αποκαλύψεων κάνει με ανακοίνωση του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.


"ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ; ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 70;
Παρακολουθώ τις ανακοινώσεις των «σκληρών» χρισμάτων για τις περιφερειακές εκλογές με ένα τεράστιο ερωτηματικό; Σε ποια εποχή ζούμε;
Που θελουμε να πάμε τον τόπο; Στην ευρωπαϊκή κατεύθυνση η στην βαλκανική στασιμότητα; Μοιάζει το σκηνικό σαν μια σάτιρα με άσχημο τέλος. Δεν βάλαμε μυαλό με τα μνημόνια όταν μας αποκάλεσαν ανίκανους και διεφθαρμένους και μας έκλεισαν στο κελί του κατηγορουμενου για τιμωρία αλλά όχι σωτηρία.
Χρίσμα σε περιφερειάρχη που έχει οδηγήσει την περιφέρεια του σε στάση πληρωμών και χρέη 85 Εκ. € δεν νοείται από λογικό κόμμα. Η επιβράβευση της ανικανότητας με η χωρίς διαφθορά είναι πολιτικο έγκλημα που ακυρώνει το δίκαιο και την λογική. Πληρώσαμε ακριβά για όλα αυτά κι όμως μυαλό δεν βάλαμε.
Κανεις δεν νοιάζεται αν αποτυχημένοι και υπερχρεωμένοι επαγγελματίες μετατρέπονται σε «σωτήρες» αμφιβόλου αποτελέσματος είτε για τον τόπο είτε για τον εαυτό τους. Κανεις δεν νοιάζεται αν η Στερεα εχει γίνει λαφυρο στα χέρια μιας κλίκας που λυμαίνεται τις αγωνίες των ανθρώπων. Όλα στον βωμό ενός ανορθόδοξου κομματισμού.
Σε αυτούς που λυσσαλέα πιέζουν προς κάθε κατεύθυνση εχω να πω ότι η ΝΔ νίκησε ωστόσο το 15% δεξιά της και το 45% αριστερά της δεν είναι χωρίς άποψη αλλά και ευθύνη να απαλλάξει τον τόπο από την ανικανότητα που όμως κοστίζει πολλά εκατομμύρια σπατάλης στην Στερεα χωρίς κανένα αποτελειωμένο έργο.. Αλλά και στο 38% της ΝΔ στην Στερεα μην νομίζουν ότι είναι όλοι κατευθυνόμενοι απο ένα κομματικό όργανο χαμηλής απόδοσης. Η φιλελεύθερη παράταξη την οποία έχω υπηρετησει με αυτοθυσία έχει συνείδηση των ευθυνών της. Για ποιους όμως μιλώ; Μα για αυτούς που παριστάνουν τα στελέχη περιοπης, που πρόδωσαν τον βουλευτή και τ υπουργό που τους ευνόησε για πολλά χρόνια και το έκαναν (χωρίς να το πετύχουν)σε μια βραδυα επειδή πήραν εντολή. Μιλώ για αυτούς που πούλησαν τον αλλο βουλευτή (χωρίς να το πετυχουν) ο οποίος ήταν πάντα στο πλευρό τους και σαν δήμαρχος και σαν στέλεχος. Αυτοί λοιπόν εκβιάζουν τα στελέχη και τους υποψήφιους μου και είναι οι ίδιοι που με παρακαλούσαν να βάλω τα παιδιά τους σε θέσεις ισχυρές όταν ήμουν μέλος της κυβέρνησης. Τσαμπα προσπαθούν. Εχω μεγάλη δεξαμενή. Θα το δουν σύντομα… Μιλώ για τον ίδιο τον κ. Σπανό που μετατράπηκε ο ίδιος σε κομματαρχη του ενός υποψηφίου (χωρίς να τον εκλέξει) αγνοώντας ποιοι τον έκαναν περιφερειάρχη . Σας μιλώ για τον άνθρωπο που πρόδωσε κάθε είδους ηθική και πολιτική συμφωνία για το σαρκίο του και βέβαια απέτυχε διότι δεν έχει καμμία προσωπική δύναμη αλλά μόνο την δύναμη του χρήματος του κρατικού ταμείου με το οποίο εκβιάζει την στήριξη δημάρχων και κάθε λογής πολίτη που του ζητά κάτι. Αυτόν λοιπόν θέλετε για περιφερειάρχη; Να πάτε να τον βγάλετε λοιπόν. Αν μπορείτε βέβαια.
Σε αυτόν προσκύνησαν κάποια ακριβοπληρωμένα στελέχη του Πασοκ που πρόδωσαν αξίες και ιδεολογίες για έναν μισθό. Σοσιαλιστές της πλάκας. Και κάθεται ακόμα ο Ανδρουλακης και τους ανέχεται. Τα ασπόνδυλα δεν στεριώνουν κανένα κόμμα.
Και η αριστερά περνάει την υπαρξιακή της κρίση (λογικό) αλλά πρεπει να ξυπνήσει πριν παραδοθεί. Η ισορροπία του πολιτικού συστήματος την έχει ανάγκη. Εχθρός δεν είναι η ιδεολογία αλλά η αλαζονεία !
Είναι νομοτέλεια η ένωση των έντιμων και των ικανών που έχουν ήθος, έχουν πολιτική στρατηγική, που σέβονται τος προσδοκίες των πολιτών και έχουν κοινή στόχευση να διαλύσουν την «κλικα» του μικρού αφεντικού από την πλατεια Κοτζια.
Κρατηθείτε λοιπόν από σήμερα μέχρι το τέλος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου