Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Αστραψε και βρόντηξε ο Μαρκόπουλος από την "παρεμβατική συναλλαγή" του Φ. Σπανού στην παράταξη του !! (ακούστε)


"Εμείς θέλουμε να απεμπλέξουμε το μέλλον της Περιφέρειας μας από όλα όσα βύθισαν τον τόπο στην χρεοκοπία, δηλαδή την συναλλαγή,την διαπλοκή, το ψέμα και την ανικανότητα."
 


Με αυτά τα λόγια και βαρύτερους ακόμη χαρακτηρισμούς σχολίασε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μαρκόπουλος τις παρεμβάσεις-παρενοχλήσεις σε υποψηφίους της παράταξης του από τον Φάνη Σπανό!!

"Η συμπεριφορά του και οι ενέργειες του φανερώνουν πανικό και φόβο για το ...τσουνάμι που έρχεται στις εκλογές" σχολίασε ο Μαρκόπουλος!

Ακούστε τι είπε....



ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του Κ. Μαρκόπουλου

Κώστας Μαρκόπουλος

Αλλο είναι η ΤΙΜΗ, και αλλο ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Στην πολιτική πρέπει να έχει κανεις αρχές και αξιακό σύστημα. Όχι να «επαγγέλεται τον πολιτικό».

Στην πολιτική πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου και όχι να φέρεσαι και να άγεσαι σαν εκκρεμές.

Στην πολιτική και μαλιστα στην αυτοδιοίκηση που αφορά την ίδια την ζωή στην πόλη και το χωριό πρέπει να σέβεσαι την κάθε σου λέξη και το κάθε σου βήμα διότι όλα γίνονται γνωστά, για να είσαι σεβαστός.

Κι όλα αυτά στον υπέρτατο βαθμό όταν έχεις τιμηθεί με την στολή και την ευθύνη να προστατεύεις την ευνομία και την τάξη του κοινωνικού συνόλου

Όταν δεν τα έχεις όλα αυτά δεν αξίζεις να έχεις καμμία θέση ευθύνης.

Ο Απόστολος Κουφός αποπεμπεται από τον συνδυασμό «Στερεα Περιφερεια». Δεν του αξίζει η θεση κοντά μας.

Εμείς θελουμε να απεμπλεξουμε το μέλλον της Περιφέρειας μας από όλα όσα βύθισαν τον τόπο στην χρεοκοπία, δηλαδή την συναλλαγή,την διαπλοκή, το ψέμα και την ανικανότητα. Αυτά κρατάνε τον τόπο μας σε θεση ουραγού σε όλους τους δείκτες. Δεν είναι πολιτικός ρομαντισμός στην άγρια κοινωνία που βιώνουμε γύρω μας. Είναι η μόνη επιτακτική αναγκαία συνθήκη για να γίνουμε χώρα προόδου.

Για όσους νομίζουν ότι με την συναλλαγή θα μας κρατήσουν σε χαμηλό πέταγμα θα διαπιστώσουν σύντομα ότι θα πάθουν αυτό που φοβούνται.

Είναι άλλο πράγμα η ΤΙΜΗ και άλλο ο τιμοκατάλογος έργων και υποσχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου