Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Δάχτυλος ...Σπανού η ανεξαρτοποίηση του Ευγενικού! Τι λέει ο Μαυρίκος; (ακούστε)


Μετά την παρέμβαση υπέρ του Πνευματικού ο Περιφερειάρχης ..."πουλάει παραγοντιλίκι" και στον Δήμο Σκύρου υπέρ του "κουμπάρου"!!


Αφού "εφαγε και ηπιε" εις υγείαν των ...κορόιδων της παράταξης του Μαυρίκου από τις θέσεις του έμμισθου Αντιδημάρχου και Πρόεδρου του Δημοτικού συμβουλίου αποφάσισε λιγες ημέρες πρίν τις Δημοτικές εκλογές ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΕΙ με στόχο να ακολουθήσει είτε τον δρόμο του υποψηφίου Δημάρχου είτε να πάει υποψήφιος υπο τον Αντωνόπουλο!

Αξιοσημίωτο είναι οτι στην επιστολή του ο Ευγενικός δεν αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την ενέργεια!!

Εμείς είχαμε αποκαλύψει τα σχέδια του Ευγενικού αρκετούς μήνες πρίν οταν "σε συνάντηση μας στην Χαλκίδα μας είχε μιλήσει με τα χειρότερα λόγια (ενώπιον τρίτων) για τον Δήμαρχο και μας είχε αποκαλύψει ότι "συζητάει με τον κουμπάρο του Περιφερειάρχη να τον στηρίξει ως υποψήφιο Δήμαρχο"!!

Ομως επρεπε να μπεί σε εφαρμογή ΣΧΕΔΙΟ το οποίο θα εξέθετε τον Δήμαρχο λίγο πρίν τις εκλογές και αυτό ήρθε με την διακοπή του σοβαρού εργου στο Μπάσαλε , εργου της Περιφέρειας όπου ο εργολάβος από τιμολόγια 1.300.000 ευρώ εχει εισπράξει μόνο 350.000 με αποτέλεσμα το έργο να σταματήσει ΗΜΙΤΕΛΕΣ και βέβαια οι δημότες να διαμαρτύρονται στον Δήμαρχο!

Ακόμη άλλο ενα σημαντικό εργο , ο δρόμος από το λιμάνι εως την χώρα (εργο και αυτό της περιφέρειας) δεν εχει ξεκινήσει ακόμη και η Περιφέρεια δεν αντιδρά για να υποχρεώσει τον εργολάβο εδώ και μήνες να ξεκινήσει!!

Οι δημότες ομως δεν βλέπουν τον Περιφερειάρχη αλλά τον Μαυρίκο καθημερινά και διαμαρτύρονται παρά το γεγονός οτι "δεν εχει καμμια ευθύνη" αλλά οι αντίπαλοι του τα χρεώνουν σε αυτόν.

Ο Δήμαρχος Σκύρου μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για τα θέματα αυτά.

Ακούστε τι είπε.....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου