Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Δ. : "Ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το 2023 είναι διεκπεραιωτικός, διαχειριστικός, χωρίς στρατηγική, χωρίς ουσιαστικό πολιτικό σχέδιο!" (ακούστε)


Προϋπολογισμός χωρίς απαντήσεις στα προβλήματα της Στερεάς, Αποσπασματικό, ρουσφετολογικό, αναποτελεσματικό και ασύνδετο το Τεχνικό Πρόγραμμα της Πετιφέρειας.


"Μέσα σε ένα ζοφερό, δυστοπικό περιβάλλον με μεγάλο πληθωρισμό, ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια, χαμηλούς μισθούς και με όξυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, συζητήθηκε χθες σε ειδική συνεδρίαση κι ο προϋπολογισμό της περιφέρειας για το 2023.
Η παράταξή μας “Στερεά Υπεροχής” καταψήφισε τον προϋπολογισμό, γιατί κινείται σε μια διαχειριστική λογική, ξεκομμένος από την πολιτική και οικονομική πραγματικότητα, χωρίς κοινωνικό πρόσημο, χωρίς να αντιμετωπίζει τις ενδοπεριφερειακές ανισότητες, χωρίς να αντιμετωπίζει την απομόνωση των ορεινών περιοχών, χωρίς να αμβλύνει τις κοινωνικές ανισότητες, χωρίς αναπτυξιακό χαρακτήρα και φυσικά χωρίς καμία κοινωνική διαβούλευση.
" επισημαίνει το δελτίο τύπου της παράταξης!

Ακούστε τι είπε  στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Δημ. Αναγνωστάκης.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου