Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Μανάβηδες-Καταληψίες πεζοδρομίων και οδοστρωμάτων με την ανοχή των υπηρεσιών!! (ακούστε)


Οι πολίτες αναγκάζονται να περπατούν στους δρόμους με κίνδυνο ατυχήματος αφού οι "νονοί των πεζοδρομίων" παρανομούν με την ανοχή των αρχών!!


Επαναλαμβανόμενες καταγγελίες πολιτών φθάνουν στις αρχές που όμως δεν αντιδρούν αφου παρέχουν μια ιδιότυπη ασυλία ακόμη και παράνομες αδειες σε ημέτερους καταληψίες των πεζοδρομίων της πόλης!!

Εξώφθαλμες περιπτώσεις το μινι μάρκετ ΤΕΡΤΙΠΗΣ στην έξω Παναγίτσα πάνω στην Ε.Ο Χαλκίδας-Ν. Αρτάκης που εκτός της κατάληψης του πεζοδρομίου καταλαμβάνει και το μισό οδόστρωμα με ειδη μαναβικής αδιαφορώντας για την ασφάλεια πεζών και οδηγών!!Μάλιστα προσφάτως ζήτησε και αδεια με "πλαστό τοπογραφικό" από την κοινότητα Χαλκίδας αλλά μετά τις αντιδράσεις των συμβούλων όλων των παρατάξεων αναβλήθηκε η συζήτηση!!

Επίσης παρόμοια περίπτωση ειναι και εκείνη των μανάβικών του Σταθόπουλου και Γεωργατζή στο κέντρο της Χαλκίδας στους οποίους ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΘΕΊ ΑΔΕΙΑ "ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ" από τον Δήμο Χαλκιδέων!!!Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χαλκίδος Θ. Γιαννούκος.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου