Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Ακατάλληλη και εκτός προδιαγραφών (!!) κρίθηκε η δομή του ΕΕΕΕΚ!! Τι λέει το πόρισμα της Επιτροπής... (διαβάστε το)


Αμεσο κλείσιμο του σχολείου και μεταφορά σε άλλη κατάλληλη δομή ειναι το ..αποφασιστικό μέρος του πορίσματος!


Με καθυστέρηση ετών και παρά τους συνεχείς αγώνες του Συλλόγου Γονέων, η επιτροπή Ακαταλληλότητας αποφάσισε το ...αυτονόητο!! Εκρινε τα κοντέινερ που φιλοξενούν τη δομή του ΕΕΕΕΚ ακατάλληλα και ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ για ΣΜΕΑΕ γεγονός που αποκαλύπτει το εύρος της ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ και των διαχρονικών ΕΥΘΥΝΩΝ των αρμοδίων!!

Ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων Νίκος Αλμπάνης υποδέχτηκε το πόρισμα με το παρακάτω σχόλιο:


"Αγαπητοί γονείς και εκπαιδευτικοί του πολύπαθου Σχολείου μας σας ενημερώνουμε ότι μετά από αίτηση μας προς την Δημοτική Αρχή μας απέστειλε σήμερα το Πόρισμα της Επιτροπής ακαταλληλότητας που έκρινε ότι οι αίθουσες του Σχολείου μας είναι ακατάλληλες καθώς και ότι υπάρχουν και άλλα προβλήματα και είναι αναγκαία η άμεση μετεγκατάσταση μας σε άλλο μεγαλύτερο χώρο.
Αναμένουμε λοιπόν άμεσα η Δημοτική Αρχή και η Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Εύβοιας να προβούν στις επείγουσες απαραίτητες ενέργειες ώστε τα ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας μετεγκατασταθούν σε άλλο χώρο.
Το Δ.Σ σε συνεργασία με τον Νομικό Σύμβουλο του Συλλόγου μας είναι σε συνεχή επαγρύπνηση για οποία απρόοπτη δυσάρεστη κατάσταση προκύψει, πράγμα που απευχόμαστε, ώστε να κάνει τα μέγιστα που απαιτούνται και τα παιδιά μας εγκατασταθούν επιτέλους στον χώρο που τους αξίζει και τον δικαιούνται ως ισότιμοι πολίτες.
Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου