Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

ΑΝΑΤΡΟΠΗ!! Δεν πέρασε το .."σχέδιο" για την ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής από την Βάκα!! (ακούστε)


Μπροστά στο ενδεχόμενο να μείνουν τα σκουπίδια αμάζευτα Χριστουγεννιάτικα και μετά από την καθολική αντίδραση η Δημοτική αρχή έκανε πίσω!! 


Μέ αστεία επιχειρήματα και λεκτικούς ακροβατισμούς η Δήμαρχος προσπάθησε να δικαιολογήσει την πρόθεση της "να μπάσει από το παράθυρο τον ιδιώτη στην αποκομιδή των αποριμμάτων" υποστηρίζοντας ότι "η λέξη αποκομιδή δεν αφορά εν γένει το μάζεμα των σκουπιδιών από ιδιώτη αλλά μια μεταφορά και μόνον"!!

Σε αυτό οι εργαζόμενοι υπενθύμισαν στην Δήμαρχο οτι "τέτοια εξέλιξη αποτελεί αιτία πολέμου" και ζήτησαν την απόσυρση της μελέτης που εκανε λόγο στον τίτλο αλλά και στα αρθρα για "αποκομιδή από τον ιδιώτη", με αποτέλεσμα να αναβληθεί η συζήτηση του θέματος και σήμερα τελικά να γίνει αποδεκτή από την οικονομική επιτροπή η πρόταση του σωματείου.

Ακούστε την ...υποχώρηση της Δημάρχου μπροστά στην αντίδραση του Σωματείου.....


Ακούστε τι είπε ο Νίκος Κατσαμάγκος, γραμματέας του Σωματείου, στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....



Το θέμα σχολίασαν και οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης του Δημοτικού συμβουλίου, των οποίων οι εκπρόσωποι ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ από την Οικονομική επιτροπή καταγγέλοντας την υπάρχουσα σύνθεση ΠΑΡΑΝΟΜΗ σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου