Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

"Η Περιφέρεια εχει αποτύχει στα σχολικά δρομολόγια" σχολιάζει ο Ψαθάς για τα προβλήματα μεταφοράς των μαθητών!! (ακούστε)


Το ..."κράξιμο" του Γ. Ψαθά ανάγκασε τον Κ. Γαλάνη να επαναπρογραμματίσει τα δρομολόγια και να συμπεριλάβει στις μεταφορές και τα παιδια του νηπιαγωγείου!!

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Κ. Γαλάνης ενημέρωσε οτι "σε συνεργασία με τους υπευθύνους του ΚΤΕΛ και ιδιαίτερα με τον Πρόεδρο κ. Σμπιλίρη καταφέραμε να βρούμε λύση, σχεδιάζοντας νέες διαδρομές και προσθέτοντας ένα νέο μικρό λεωφορείο σε ήδη υπάρχον δρομολόγιο. Έτσι από αύριο, Τρίτη 14 Νοεμβρίου, οι μικροί μας μαθητές Καθενών και Πάλιουρα θα μεταφέρονται πλέον κανονικά."!

Ομως ο Κ. Γαλάνης αδιαφορεί ακόμη για την περίπτωση του μικρού Τζίμη από τη Βρύση Κονιστρών και τον ..τιμωρεί διότι η μητέρα του τόλμησε και κατήγγειλε την αδιαφορία της Περιφέρειας να ...στερήσει το σχολείο από ενα παιδί ΑΜΕΑ!! (δείτε εδώ  https://www.eviatoday.news/2023/09/30.html#more)

Ακούστε τι είπε ο Γ. Ψαθάς στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για τις προχειρότητες του Κ. Γαλάνη και της Αντιπεριφέρειας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου