Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΑΡΙΑ:"Γαλάνης και Σπανός στέρησαν από το ΑΜΕΑ παιδί μου το σχολείο για 30 ευρώ!!" Η κραυγή της μάνας... (ακούστε)


Η αναλγησία βρήκε για μια ακόμη φορά την εκφραση της στα πρόσωπα και συνεργάτες του απερχόμενου Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού!! 

 

Η Μαρία Αλεξίου υπέστη για 3 μήνες την κοροιδία από τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Γαλάνη και τους συνεργάτες του και το μόνο που ζητούσε είναι ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΜΕΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ στο σχολείο, κάτι που της το στέρησαν!

Η Μαρία Αλεξίου, υπόδειγμα μητέρας, βρήκε την δύναμη να βγάλει κραυγή απόγνωσης μην αντέχοντας τον εμπαιγμό που υφίστατο και μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για την περιπέτεια της και του μικρού Τζίμη!

Οταν ακούσαμε την κραυγή της μητέρας και για το ποσό των 600 ευρώ μηνιαίως που Σπανός-Γαλάνης και Σια αδυνατούσαν(!!) να βρούν για να καλύψουν τα έξοδα του ταξί, αντιδράσαμε αμέσως και βρήκαμε χορηγό στο πρόσωπο του Γ. Κοτρογιάννη προέδρου της Ηλιαχτίδας και πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου που ακούγοντας την περιπέτεια της μητέρας προσφέρθηκε να καλύψει τα εξοδα εως οτου οι.."ανάλγητοι" βρούν λύση!!

Ακούστε την κραυγή της μητέρας του Τζίμη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου