Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Μαζί με την ..."Διαπλοκή" και τους ..."Πολιτικούς Απατεωνες" ο Μπίλλυ!! Η ..αγνωστη επιστολή... Ακούστε τι εχει πει για την Βάκα που τον ..διέσυρε δημόσια!!


Ακόμη μία ..πολιτική κολοτούμπα από τον Καθαροσπόρη που δεν έχει μάθει μετά από τόσα χρόνια ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΘΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!


Τι ομως εχει προηγηθεί μέχρι να φτάσουμε στα οσα συνέβησαν στην προχθεσινή συγκέντρωση των εγαινίων του εκλογικού κέντρου της απερχόμενης Δημάρχου;

Ας τα πάρουμε από την αρχή....

Ολη την 4ετία ο Καθαροσπόρης σε κάθε δημοτικό συμβούλιο αλλά και σε συνενεντευξεις στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ χαρακτηρίζοντάς τους από ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ μέχρι ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!

Ετσι κύλησε η 4ετία και ο επικεφαλής της παραταξης ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ προετοιμάζεται για την μάχη των εκλογών του Οκτωβρίου του '23!

Μια κρυφή δημοσκόπηση περί τον Μάρτιο του '23 απογοητεύει τον υποψήφιο Δήμαρχο που μαζί με εξωθεσμικούς συνεργάτες ψάχνει να βρεί τρόπο να κατακτήσει τον επιθυμητό στόχο! Να ειναι, ακόμα και ως νούμερο 2, μέσα στην διαχείριση της εξουσίας για πολλούς ευνόητους λόγους!!

Πρώτος στόχος η κα Παππά την οποία πείθει να κατέβη ως υποψήφια Δήμαρχος με αυτόν από πίσω. Ομως κατα την διάρκεια της πρόσκαιρης συνεργασίας βλέπει οτι το σενάριο δεν τραβάει και προσπαθεί να πείση την Παππά να πάνε ολοι "πακέτο" με την Βάκα!!

Η Παππά αντέδρασε αρνητικά και μετά από εντονο διάλογο τον ..εδιωξε κακήν-κακώς και ετσι ναυάγησε το σενάριο αυτό!

Εχει προηγηθεί κρυφή συνάντηση του με την Βάκα παρουσία δυο επιχειρηματιών στην Κηφησιά οπου επεξεργάζεται το σενάριο συνεργασίας Καθαροσπόρη-Βάκα στις ερχόμενες εκλογές!!

Το σενάριο ομως συμπόρευσης με την Βάκα συναντά την καθολική (σχεδόν) αντίδραση των μελών της παράταξης οι οποίοι αντιδρούν εντονα και του λένε οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!!

Μπροστά στις αντιδράσεις ο Καθαροσπόρης πάει στην τελευταία συνάντηση με τα μέλη της παράταξης και κάνει την τελευταία προσπάθεια να τους πείση παρουσιάζοντας ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, η μία για πιθανή συμπόρευση με την Βάκα και η άλλη για την αποχή από τις εκλογές (αυτή που δημοσιεύτηκε τελικά)!

Η τελική απόφαση της παράταξης είναι η ΑΠΟΧΗ από τις εκλογές, αφού σχεδόν ολοι του υπενθυμισαν ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ όλη την 4ετία και οτι δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό και να ξευτιλιστούν δημόσια!!

Ομως και μπροστά το αδιέξοδο και στην ..κάψα του να βρεί τρόπο να ...τρυπώσει στους αρμούς της εξουσίας για να εξυπηρετήσει εαυτόν και τους ...φίλους του αδιαφορεί για την απόφαση της παράταξης και ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ "ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ & ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ" όπως τους αποκαλούσε....

Αυτά εν περιλήψει, θα μπορεί να γραφτεί βιβλίο για τον πολιτικό βίο του Καθαροσπόρη που τόσα χρόνια δεν εμαθε ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!

Ακούστε τα σημαντικότερα που εχει ...σούρει στην απερχόμενη Δήμαρχο και τους συνεργάτες της κατά την 4ετία τόσο στο δημοτικό συμβούλιο οσο και σε συνεντεύξεις στο ΡΑΔΙΟ1.



Διαβάστε την αδημοσίευτη ανακοινωση συμπόρευσης του Καθαροσπόρη με την Βάκα που κοινοποίησε στους συνεργάτες του!!


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου