Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Γ: "Τα δικαστήρια θα καθορίσουν το αποτέλεσμα και της ευθύνες των αυθαιρεσιών που χρησιμοποιήθηκαν!" (ακούστε)


Με καταγγελίες και σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά Σπανού και των συνεργατών του απευθύνθηκε ο πρώην Δήμαρχος Αρτεμισίου κάνοντας λόγο για παρανομίες και .."διαπλοκή πάσης φύσεως"!!


Αφορμή η .."πλαστή και παράνομη" γνωμοδότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος "με τις ...ευλογίες του Περιφερειάρχη", ρουσφέτι στην εταιρεία "Αναγνώστου" που θέλει να εγκαταστήσει "ρυπογόνα βιοτεχνία παραγωγής ασφαλτομίγματος σε μια ακρως οικιστικού και τουριστικού χαρακτήρα περιοχή.

(https://www.eviatoday.news/2023/09/blog-post_9.html#more)

ΑΚΟΥΣΤΕ τα οσα αποκαλυπτικά είπε ο Γιάννης Κωσταντινίδης στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....


ΔΙΑΒΑΣΤΕ την καταγγελια του Γ. Κωσταντινίδη

"Εχθές στο τελευταίο Περιφερειακό συμβούλιο χάσαμε δεν συζητήθηκε καθόλου η διαμαρτυρία μας για την εγκατάσταση της μονάδας Ασφαλτομιγματος συμφερόντων Αναγνώστου στο κάμπο Σινασου ,ώστε να προκύψει μια πολιτική απόφαση για ένα τόσο σπουδαίο θέμα που δημιουργεί ανεπανόρθωτη βλάβη σε μια παραθαλάσσια περιοχή που επιβιώνει από τον τουρισμό και το πρωτογενή τομεα..

Σημερα πάλι χάσαμε στην γνωμοδότηση της Επιτροπής περιβάλλοντος για την μονάδα δίπλα στα σπίτια στους οικιστικους συνεταιρισμούς εργαζομένων ΙΚΑ και ΕΛΔΑ με 1500 οικόπεδα τουριστικής κατεύθυνσης,δίπλα στον οικισμό ΚΕΦΑΛΕΣ,κοντά στο ΠΕΥΚΙ και το ΑΣΜΗΝΙ που θα πονέσουν πολύ άσχημα από τους καπνούς ,μέσα στης αιωνόβιες ελιές 10000 δένδρα και δίπλα στο κάμπο επιβίωσης.Ηλθαμε ισοπαλία 3 ίσον 3 αλλά η ψήφος του Προέδρου της επιτροπής μας νίκησε και γνωμοδότησαν θετικά στην ΜΠΕ παρά την μεγάλη προσπάθεια φίλων και συμπαραστατών.

Ο κοινωνικός αγώνας ξεκινά από σήμερα έχουν κάνει πολλά λάθη ,άλλαξαν χωρίς καμία απόφαση τα από αιώνες γεωγραφικά όρια των Κοινοτήτων και άλλα σημαντικά που παρεβλεψαν.Τα δικαστήρια θα καθορίσουν το αποτέλεσμα και της ευθύνες των αυθαιρεσιών που χρησιμοποιήθηκαν για την επίτευξη του σκοπού τους.Ξεχασατε γρήγορα ότι είμαστε καμένοι και από δική σας ευθύνη .

Εχουμε ανάγκη από υποστήριξη και όχι από μόνιμη υποβάθμιση.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά τους Τρεις Περιφερειακούς Συμβούλους που στάθηκαν στο ύψος τους και έδωσαν αρνητική ψήφο ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ . Κάνουμε έκκληση για την βοήθεια όλων των τιμίων δυνάμεων της κοινωνίας να συμμετέχουν στον αγώνα εναντι στα συμφέροντα των λίγων .

ΕΛΕΟΣ χιλιάδες οικογένειες να ζημιώνουν για τα συμφέροντα τριών ανθρώπων που αντιτίθεται οικονομικά περιβαλλοντικά στο γενικό συμφέρον και θα αποτελέσει τροχοπέδη σε κάθε δημιουργική προσπάθεια αναστροφής της υστέρησης.

Η διχαστική σας συνήθεια θα οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις.Ειναι βέβαιο ότι ο λαός θα σας Νικήσει ,θα αποδοθούν οι ευθύνες των μεθοδεύσεων σας υπηρεσιακών και πολιτικων και θα πάρετε το κόστος της βλαβης που σας αναλογεί..

Είμαστε πολλοί είσαστε λίγοι."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου