Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

DEBATE ζητάει ο Μαρκόπουλος από την ΕΡΤ (δείτε)


Με επιστολή αλλά και με προσωπική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, κ. Κωνσταντίνο Ζούλα, ο Κώστας Μαρκόπουλος ζήτησε debate μεταξύ όλων των Υποψηφίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.


Συγχρόνως πρότεινε στην ΕΡΤ να γίνει το ίδιο για κάθε Περιφέρεια.

· Κοινοποιείται η επιστολή

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της ΕΡΤ,

Η παρουσία της κρατικής τηλεόρασης στις Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι θεματοφύλακας της Δημοκρατίας. Ιδιαίτερα για τον Β’ βαθμό που υλοποιεί μεγάλο κομμάτι αναπτυξιακής και κοινωνικής πολιτικής, εκτιμώ πως απαιτείται ιδιαίτερη μεταχείριση.

Η Περιφέρεια Στερεάς είναι η Περιφέρεια με τις μεγαλύτερες και περισσότερες φυσικές καταστροφές τα τελευταία χρόνια. Είναι η Περιφέρεια με την μεγαλύτερη βιομηχανική ζώνη, μετά την Αττική. Είναι η Περιφέρεια με την δεύτερη μείωση πληθυσμού στην τελευταία απογραφή και τέλος είναι η Περιφέρεια με το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό πρόβλημα (Ασωπός, διαχείριση απορριμμάτων, βιομηχανία αποβλήτων).

Ζητώ από την κρατική τηλεόραση να οργανώσει ένα debate μεταξύ όλων ανεξαιρέτως των Υποψηφίων  Περιφερειαρχών ώστε να διεξαχθεί σοβαρή ανταλλαγή απόψεων και να καλλιεργηθεί κλίμα λύσεων για μεγάλα προβλήματα και να ενημερωθούν η κυβέρνηση και τα κόμματα ώστε να διαμορφωθεί κλίμα πολιτικής συνεννόησης και λύσεων.

Συγχρόνως οι πολίτες θα ενημερωθούν αλλά και θα αποφανθούν ότι η κρατική τηλεόραση, για την οποία συμβάλλουν οικονομικά είναι  διάλογος με ενημέρωση και συμμετοχή στα διλήμματα της Στερεάς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου