Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Γιάννης Κωνσταντινίδης: "ΛΥΠΑΜΑΙ. Στο τελευταίο Περιφερειακό συμβούλιο χάσαμε... Τα δικαστήρια θα καθορίσουν το αποτέλεσμα και της ευθύνες των αυθαιρεσιών !!


Δεν συζητήθηκε (!!) καθόλου η διαμαρτυρία μας για την εγκατάσταση της μονάδας Ασφαλτομιγματος συμφερόντων Αναγνώστου στο κάμπο Σινασου....


....ώστε να προκύψει μια πολιτική απόφαση για ένα τόσο σπουδαίο θέμα που δημιουργεί ανεπανόρθωτη βλάβη σε μια παραθαλάσσια περιοχή που επιβιώνει από τον τουρισμό και το πρωτογενή τομεα..

Σημερα πάλι χάσαμε στην γνωμοδότηση της Επιτροπής περιβάλλοντος για την μονάδα δίπλα στα σπίτια στους οικιστικους συνεταιρισμούς εργαζομένων ΙΚΑ και ΕΛΔΑ με 1500 οικόπεδα τουριστικής κατεύθυνσης,δίπλα στον οικισμό ΚΕΦΑΛΕΣ,κοντά στο ΠΕΥΚΙ και το ΑΣΜΗΝΙ που θα πονέσουν πολύ άσχημα από τους καπνούς ,μέσα στης αιωνόβιες ελιές 10000 δένδρα και δίπλα στο κάμπο επιβίωσης.Ηλθαμε ισοπαλία 3 ίσον 3 αλλά η ψήφος του Προέδρου της επιτροπής μας νίκησε και γνωμοδότησαν θετικά στην ΜΠΕ παρά την μεγάλη προσπάθεια φίλων και συμπαραστατών.

Ο κοινωνικός αγώνας ξεκινά από σήμερα έχουν κάνει πολλά λάθη ,άλλαξαν χωρίς καμία απόφαση τα από αιώνες γεωγραφικά όρια των Κοινοτήτων και άλλα σημαντικά που παρεβλεψαν.Τα δικαστήρια θα καθορίσουν το αποτέλεσμα και της ευθύνες των αυθαιρεσιών που χρησιμοποιήθηκαν για την επίτευξη του σκοπού τους.Ξεχασατε γρήγορα ότι είμαστε καμένοι και από δική σας ευθύνη .

Εχουμε ανάγκη από υποστήριξη και όχι από μόνιμη υποβάθμιση.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά τους Τρεις Περιφερειακούς Συμβούλους που στάθηκαν στο ύψος τους και έδωσαν αρνητική ψήφο ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ . Κάνουμε έκκληση για την βοήθεια όλων των τιμίων δυνάμεων της κοινωνίας να συμμετέχουν στον αγώνα εναντι στα συμφέροντα των λίγων .

ΕΛΕΟΣ χιλιάδες οικογένειες να ζημιώνουν για τα συμφέροντα τριών ανθρώπων που αντιτίθεται οικονομικά περιβαλλοντικά στο γενικό συμφέρον και θα αποτελέσει τροχοπέδη σε κάθε δημιουργική προσπάθεια αναστροφής της υστέρησης.

Η διχαστική σας συνήθεια θα οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις.Ειναι βέβαιο ότι ο λαός θα σας Νικήσει ,θα αποδοθούν οι ευθύνες των μεθοδεύσεων σας υπηρεσιακών και πολιτικων και θα πάρετε το κόστος της βλαβης που σας αναλογεί..

Είμαστε πολλοί είσαστε λίγοι.


Βιομ.Ζωνη ρομαντική ατενίζεις τη θάλασσα .Νέα μόδα ρομαντικών βιομηχάνων να μη πλήττουν.

.....Φίλοι μια απεικόνιση του κτήματος Αναγνώστου που θα εγκαταστήσει την μονάδα Ασφαλτομιγματος ,δίπλα σε οικόπεδο με εγκρίσεις για την κατασκευή τουριστικού χωριού σε 108 στρέμματα ωραίες πλαγιές.

Απο το Δήμο ο αγροτικός δρόμος Λεωφόρος σε ξένα χωράφια,η άδεια διάβασης έτοιμη πάνω στην στροφή χωρίς κόμβο άκρως επικίνδυνο να βγαίνουν νταλίκες,κανένας δόλος.

Οι περισσότεροι λόφοι με ελαιώνα αιωνόβιο, που βλέπετε είναι η νέα Βιομηχανική Ζώνη μέσης όχλησης, που εγκρίθηκε το 2013 ΦΕΚ 256 770 στρέμματα τεράστια ,Ζάχος Κοντζιας Μπακογιάννης Σπανός,όλα σχεδιαμενα εν κρυπτω τέλεια.

Παγκοσμια πρωτιά λόφοι να γίνονται βιομηχανικοι.

Πιστευετε ότι έχουν σώα τα μυαλά τους,ποιος λογικός με λίγη τσίπα θα έθαβε μια ολόκληρη παραθαλάσσια περιοχή να κάνει βιομηχανικη,ποιες κρατικές υπηρεσίες έδωσαν αυτή την έγκριση είναι στα λογικά τους.

Γι αυτό ο Ρώσος ολιγαρχης που έφτιαξε βίλα έφυγε στη Χίο τα πουλάει όλα και 40 στέμματα σε επαφή με την θάλασσα πανάκριβα για τουριστική μονάδα που αγόρασε ,τελλαθηκε ο Alexander παρ ότι αγάπησε το μερος.

ΑΙΣΧΟΣ κακόβουλος δόλος με πολλους διατροφικούς στόχους από ομάδα Εξουσίας,μια δεύτερη φωτιά σε εξέλιξη.Μια παραπονεμένη αιωνόβια στριφτη ελιά στέκεται στο λόφο της Βιομ.με αγωνία όπως και εμείς.

Η παρόχθια βλάστηση του χειμάρρου τεράστια δεν βοήθησε τους εραστές του σκότους να αντιληφθούν ότι υπάρχει χειμμαρος.Ελιες δίπλα στο κάμπο αγωνιούν ποτε το μαζούτ θα της μαυρίσει για πάντα.Μας παρακαλεί να παλέψουμε όλοι να αποτρέψουμε αυτή την διεφθαρμένη διαπλοκή της καταστροφης μας.

Και το 2011 είχε τοποθετήσει κινητή μοναδα ο Αναγνώστου επί Ζάχου παράνομα στη θέση Κγζικ Ασμηνιου κοντά στα περιβολια δαμάσκηνων ,δίπλα στο Ξηριά και μετά από μήνυση των παραγωγών την απομάκρυνε άρον άρον ,αφού τους κατέστρεψε την παραγωγή ,μαύρισαν τα δένδρα.

Ειναι ώρα να ανατρέψουμε αυτή την βάρβαρη καταστροφή σε μια περιοχή πολύ υποβαθμισμένη από την φωτιά των σατανιστών και της ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ των υπευθύνων.

Το σύνθημα είναι αυτοί οι δολοπλοκοι η εμείς που πρέπει να ζήσουμε με αυτά που βρήκαμε από τους προγόνους μας.Εκτος τα δικαστήρια υπάρχει και η κοινωνική αντίσταση άμυνας και πρέπει να είναι ισχυρή και κάθε μορφής.

Ο πόνος φέρνει πόνο και βία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου