Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ : "Άμοιροι , άβουλοι, και ανίκανοι μαζί παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων!!" Έγκλημα χωρίς τιμωρία! (ανακοίνωση)


Με αφορμή το θανατηφόρο ατύχημα στη γέφυρα του Βασιλικού και τα ..σάπια κάγγελα!!

"Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του κι άλλος ένας χαροπαλεύει επειδή οι ανίκανοι και επικίνδυνοι κονδυλοφόροι των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας ΔΕΝ αντικατέστησαν ΠΟΤΕ τα σάπια πλαϊνά της γέφυρας του βασιλικού ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ (Ν 3852/2010). Και ο άβουλος και απολύτως αφοπλισμένος μπροστά τους Φανης Σπανος ( όλοι πια ξέρουν γιατί) δεν θα τολμήσει ούτε να τους ξηλώσει ούτε να τους παραπέμψει.
Ούτε βέβαια να παραιτηθεί υπό το βάρος του θανάτου
Ποσα εκατομμύρια δεν πήραν για τις επιδιορθώσεις των ζημιών του λήλα και τα έργα στήριξης…
Οι ανίκανοι … έβαψαν τις πλαϊνές μεταλλικές μπάρες για να καλύψουν τα σάπια κομμάτια. Αυτά που έσπασαν και άφησαν το αμαξι να πέσει στο ποταμι.



Το ίδιο έκαναν και στο επαναλαμβανόμενο αίτημα του προέδρου των φύλλων, να μπει κιγκλίδωμα προστατευτικό στον δρόμο Βασιλικο Φυλλα μέχρι να φτιαχτεί γεφυρα διότι ο δρόμος έχει 20-30 μέτρα γκρεμό. Απάντηση : δεν έχουμε λεφτά για τέτοιο έργο..,
Άμοιροι , άβουλοι, και ανίκανοι μαζί παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων. Κατασπάραξαν σαν πεινασμένοι τις απευθείας αναθέσεις και μετά γέμισαν τον τόπο με χρέη και άδεια ταμεία. Τώρα δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν στην περιφέρεια.

Θα το βρουν το μαντήλι στις 8 Οκτωβρίου"

ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ;
Έγκλημα χωρίς τιμωρία!
Πυροσβεστικός σταθμός Μαντουδίου :
10 αυτοκίνητα από το 1974 μέχρι 2004. Ρημάδι! Το παλαιότερο 49 ετών κσι το νεότερο 19 ετών.



Και το χειρότερο 4 πυροσβέστες από την δύναμη του Μαντουδίου μετετέθη σαν στην Σαντορινη χωρίς την θέληση τους. Που όλα αυτα; Εκεί που έγινε η μεγαλύτερη φωτιά της 30 ετιας..
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! Το ενδιαφέρον τους έγινε σύννεφο και το πήρε ο άνεμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου