Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Δ.ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : "Ο για χρόνια ..φίλος μου και Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου μου πήρε σε πληστειριασμό ένα ακίνητο!!" Αδιάφορος ο Γ. Γεροντίτης...(ακούστε)


Ενα περιστατικό που ξεφεύγει των ορίων της .."επιμελητηριακης ηθικής" αλλά και της συναδελφικότητας αποκάλυψε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κωσταντίνου!!

Ενα από τα ακίνητα του Κωσταντίνου βγήκε "παράνομα" (οπως ισχυρίζεται) στον πληστειριασμό και την τελευταία στιγμή ανακάλυψε οτι "το χτύπησε και το πήρε η συζυγος του αδελφικού του φίλου και συναδέλφου εκλεγμένου στο Επιμελητήριο Ευβοιας  , Α' Αντιπροέδρου σήμερα Γ. Σταθόπουλου!!!

Παρά τις προσπάθειες που εκανε ο Κωσταντίνου βρήκε  απέναντί του έναν ...τοίχο (οπως ισχυρίζεται) και μια αδιαλλαξία συνενόησης τόσο από την Κωσταντίνα Σταθοπούλου και την ζύζυγο αλλά και το ίδιο τον Σταθόπουλο με αποτέλεσμα η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια!!

Ο Κωσταντίνου ομως ζήτησε την διαμεσολάβηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Γ. Γεροντίτη ο οποιος "δεν εκανε τίποτα λέγοντας στον Κωσταντίνου οτι ...πρόκειται για τελειωμένη υπόθεση"!!

Μάλιστα οταν πληροφορήθηκε οτι ο Κωσταντίνου θα μιλήσει για την υπόθεση ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ λέγοντας οτι θα εκτεθεί η Διοίκηση του Επιμελητηρίου και ο ίδιος χωρίς όμως να αναλάβει την ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΠΕΊΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΥ!!

Και το ερώτημα που τίθεται είναι ΗΘΙΚΟ!! 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ και ΠΟΣΟ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ...ΧΤΥΠΑ ΣΕ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ;;

Ακούστε τι είπε ο Δ. Κωσταντίνου στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου