Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Συνάντηση των υποψήφιων της δημοτικής παράταξης «Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα» στο Θέατρο Παπαδημητρίου (δελτιο τυπου)


Προπομπός νίκης και ανατροπής ήταν η χτεσινή πρώτη συνάντηση μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου, των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης «Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου.


Κοινή διαπίστωση όλων, ότι υπάρχει κλίμα αποδοχής και ελπίδας μεταξύ των δημοτών που συναντούν παντού, γεγονός που δίνει στον συνδυασμό αέρα νίκης από την πρώτη Κυριακή.


Είναι πλέον βέβαιο πως ο Δήμος Χαλκιδέων και οι δημότες του είναι έτοιμοι να γυρίσουν σελίδα.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σπύρου μοιράστηκε με τα μέλη της παράταξής του την βεβαιότητα αυτή, και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στα πρόσωπά τους, που μακριά από μικρότητες και πιέσεις, συμμετέχουν ως εθελοντές στην προσπάθεια να αγωνιστούν για τον δήμο που θέλουμε και μας αξίζει.


«Φτάσαμε ως εδώ γιατί κλείσαμε τα αυτιά μας στις «σειρήνες» και διακηρύξαμε την ανεξαρτησία και αυτονομία του συνδυασμού μας, από κόμματα και παράγοντες, γεγονός που δεν διαπραγματευόμαστε ούτε και τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία». Δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος καθώς και ότι «Θα αγωνιστούμε για έναν Δήμο που θα ανήκει στους δημότες του, θα τους υπηρετεί και δεν θα τους δυναστεύει, θα είναι παραγωγικός, αποτελεσματικός και θα μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα νέο αναπτυξιακό πρόταγμα που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου.»


Κάλεσε δε όλα τα μέλη της παράταξης σε δράση και εγρήγορση «ΑΜΕΣΑ».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου