Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΑΝΤ: "Το έργο του υπόγειου καλωδίου των 400.000 volt βρίθει πλήθους παραλείψεων! Αρκετά μέχρι τώρα υπομείναμε!!" (ακούστε)


"Αυτό δείχνει προχειρότητα, αδιαφορία αλλά και ολιγωρία από την απερχόμενη δημοτική αρχή που «ξύπνησε» μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε στο Μύτικα για να μην χάσουν ψηφαλάκια"
επισημαίνει ο Αντ. Σαμαρτζής!


Αυτό δηλώνει ο Αντ. Σαμαρτζής μετά τα συνέβησαν στο κοινοτικό κατάστημα Μύτικα παρουσία της απερχόμενης Δημάρχου Ελ. Βάκα και των δύο Αντιδημάρχων Γουρνή και Σέρρα.

Σε ανακοίνωση του ο Σαμαρτζής αναφέρει... 

"Στροφή 180 μοιρών. Η χθεσινοβραδινή συγκέντρωση στο Κοινοτικό Γραφείο κατέγραψε μια μεγάλη νίκη των κατοίκων του Μύτικα και αναδίπλωση των απερχομένων διοικούντων τον Δήμο.

Εμβόλιμα παραβρέθηκε και η απερχόμενη Δήμαρχος με κουστωδία τριών (!) αντιδημάρχων για να κατευνάσει τα πνεύματα και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Το έργο του υπόγειου καλωδίου των 400.000 volt μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε οτι βρίθει πλήθους παραλείψεων, περιβαλλοντικών και επιπτώσεων υγείας μελετών, εγκρίσεων από τις βαθμίδες του Δήμου και είναι περίεργο για να μην υποθέσω διάφορα για το πως πέρασε το «πάσο».

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας δεν γνώριζε, η Δήμαρχος δεν γνώριζε, οι υπηρεσίες είχαν άγνοια… Αυτά δήλωσαν χωρίς καμιά ντροπή.

Πως ξεκινά ένα έργο στον χώρο ευθύνης σου χωρίς να ελέγξεις τις απαιτούμενες άδειες; Γιατί δεν ενημερώνεις τους κατοίκους;

Αναδείχθηκε επίσης ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα όταν στον Πρόεδρο της Κοινότητας του αναγνώσθηκαν τα καθήκοντά του, απάντησε:

«Εγώ δεν τα ξέρω αυτά…».

Δικαιολογίες για ένα πολύ σοβαρό έργο, που θα πρέπει να γίνει, δεν είμαι αντίθετος, όχι όμως παράλληλα και λίγα εκατοστά από τον κεντρικό αγωγό ύδρευσης και 5-6 μέτρα από κρεβατοκάμαρες.

Αυτό δείχνει προχειρότητα, αδιαφορία αλλά και ολιγωρία από την απερχόμενη δημοτική αρχή που «ξύπνησε» μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε για να μην χάσουν ψηφαλάκια.

Αλλά ας μην γελιόμαστε και να είμαστε σε επαγρύπνηση γιατί το πιθανότερο είναι το έργο να πήρε αναβολή μέχρι τις εκλογές με παράκληση της απερχόμενης δημάρχου.

Ας μάθουν ότι ο Μύτικας δεν είναι πρόβατο προς σφαγή. Αρκετά μέχρι τώρα υπομείναμε. Αρκετά αδιαφόρησαν και, ναι, αδιαφορήσαμε και μεις. Είναι πολλά τα ζητήματα και πρέπει όλοι μαζί να τα λύσουμε.

Μπράβο σε όσους παραβρέθηκαν αλλά και σε όσους συμπαραστάθηκαν με διάφορους τρόπους.

Το έργο θα γίνει και πρέπει να γίνει για την απρόσκοπτη μεταφορά της ενέργειας όμως θέλουμε να γίνει χωρίς να ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

Θέλουμε να γίνει με σωστή μελέτη, και όλα όσα προβλέπονται για το περιβάλλον και την προστασία της υγείας. Να μελετηθεί άλλη όδευση όπου η όχληση των οικισμών να είναι μηδενική.

Υ.Γ.: Όταν προ ημερών ξεκίνησαν να σκάβουν δεν υπήρχε κανένα σήμα που να προειδοποιεί ότι γίνονται έργα. Το κρατάμε και αυτό."

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Αντ. Σαμαρτζής.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου