Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

"Θα το πάμε μέχρι ..τέλους! Εργοστάσιο ασφαλτομίγματος δεν θα γίνει..." λέει ο Γ. Κωσταντινίδης απ το Ασμήνιο! (ακούστε)


Αντιδρούν στη δημιουργία μονάδας  παραγωγής πίσσας και ασφαλτου στα σύνορα του Ασμηνίου με τη Σινασό από την κοινοπραξία «Ζ. Αναγνώστου-Μ. Κιουλάνης Ο.Ε.».


Εκθεση αντιρήσεων κατέθεσαν στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας αλλά και στην Αποκεντρωμένη κατά της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων καταγγέλλοντας σωρεία παραλείψεων και παραποιήσεων!!.

Την τεχνική έκθεση αντιρρήσεων υπογράφουν ο πρώην νομάρχης Εύβοιας Νίκος Παπανδρέου, ο πρώην δήμαρχος Αρτεμισίου Γιάννης Κωνσταντινίδης, οικοδομικοί συνεταιρισμοί, σύλλογοι και πάνω από 40 κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Ο Γ. Κωσταντινίδης ειπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ότι "στη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων παρουσιάζεται ψευδώς το ακίνητο, όπου πρόκειται να στηθεί η μονάδα, να βρίσκεται στο Αρτεμίσιο, ενώ στην πραγματικότητα ανήκει στη Σινασό."

Επίσης υποστήριξε οτι "οι επιχειρηματίες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν μια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του 2019, με την οποία χαρακτηρίστηκε βιομηχανική ζώνη η περιοχή του Ασμηνίου, στα όρια με τη Σινασό."

1 σχόλιο:

  1. Σήμερα Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους, παρά τις αντιρρήσεις των κατοίκων στις οποίες αναφέρεται ο κ. Κωνσταντινίδης. Η απόφαση εδώ https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A88%CE%A89%CE%9F%CE%A110-%CE%9C4%CE%94

    ΑπάντησηΔιαγραφή