ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΕΡΕΤΡΙΑ Καραμπινάτο στήσιμο διαγωνισμού με 0.21% έκπτωση!! (ακούστε)

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια χειραγώγηση διαγωνιστικής διαδικασίας από ..μία εταιρεία!!

Ο λόγος για το έργο "ΒΙΟΚΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ" στο οποίο από τις 5 εταιρείες που πήραν μέρος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ από την Επιτροπή για διαφόρους λόγους(!!) οι 4ρις και έμεινε μία η οποία είχε καταθέσει στην οικονομική της προσφορά ποσοστό έκπτωσης 0.21%, (προφανώς "γνωρίζοντας" το αποτέλεσμα της επιτροπής αξιολόγησης), όπως αποκαλύφθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ερετρίας, όταν σε ανάλογα έργα η συνήθεις εκπτώσεις κυμαίνονται μεταξύ 30%- 40%.!!

Μια εταιρεία που ..διεκδικεί το έργο δεν δίνει αυτό το "γελοίο" ποσοστό έκπτωσης ως οικονομική προσφορά, αν δεν είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα της αξιολογικής διαδικασίας είτε είναι .."πιασμένη" η επιτροπή , η στο παιγχνίδι είναι οι άλλες συμμετέχουσες εταιρείες με το ανάλογο .."κολόκουρο"!!

Πάλι καλά που δεν δώσανε ...αρνητική έκτωση!!! (είναι για να γελάνε και οι ..κότες) 

Ο προυπολογισμός του έργου είναι 12.300.000 χωρίς ΦΠΑ!! 

Το απροκάλυπτο αυτό στήσιμο της δημοπρασίας πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας, ενώ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ αποτελεί ..μονόδρομο για την Δημοτική Αρχή.

Ακούστε τι είπε στον Μάνο Παπαμακάριο ο Βασ. Μάστορης, ένας από τους κατοίκους που υπογράφουν την επιστολή προς τον Υπουργό και τον Δήμαρχο:Θα επανέλθουμε με αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για το ..."κόλπο"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου