Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΕΡΕΤΡΙΑ Καραμπινάτο στήσιμο διαγωνισμού με 0.21% έκπτωση!! (ακούστε)

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια χειραγώγηση διαγωνιστικής διαδικασίας από ..μία εταιρεία!!

Ο λόγος για το έργο "ΒΙΟΚΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ" στο οποίο από τις 5 εταιρείες που πήραν μέρος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ από την Επιτροπή για διαφόρους λόγους(!!) οι 4ρις και έμεινε μία η οποία είχε καταθέσει στην οικονομική της προσφορά ποσοστό έκπτωσης 0.21%, (προφανώς "γνωρίζοντας" το αποτέλεσμα της επιτροπής αξιολόγησης), όπως αποκαλύφθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ερετρίας, όταν σε ανάλογα έργα η συνήθεις εκπτώσεις κυμαίνονται μεταξύ 30%- 40%.!!

Μια εταιρεία που ..διεκδικεί το έργο δεν δίνει αυτό το "γελοίο" ποσοστό έκπτωσης ως οικονομική προσφορά, αν δεν είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα της αξιολογικής διαδικασίας είτε είναι .."πιασμένη" η επιτροπή , η στο παιγχνίδι είναι οι άλλες συμμετέχουσες εταιρείες με το ανάλογο .."κολόκουρο"!!

Πάλι καλά που δεν δώσανε ...αρνητική έκτωση!!! (είναι για να γελάνε και οι ..κότες) 

Ο προυπολογισμός του έργου είναι 12.300.000 χωρίς ΦΠΑ!! 

Το απροκάλυπτο αυτό στήσιμο της δημοπρασίας πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας, ενώ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ αποτελεί ..μονόδρομο για την Δημοτική Αρχή.

Ακούστε τι είπε στον Μάνο Παπαμακάριο ο Βασ. Μάστορης, ένας από τους κατοίκους που υπογράφουν την επιστολή προς τον Υπουργό και τον Δήμαρχο:



Θα επανέλθουμε με αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για το ..."κόλπο"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου