ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΡΑΜΑΝΤΟΥΛΑΣ Χ "Χωρίς σκουπίδια η Χαλκίδα παρά την απεργία" (ακούστε)

Σε 48ωρη πανελλαδική απεργία κατέρχονται σήμερα και αύριο, Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού των δήμων, επιδεινώνοντας το ήδη υπαρκτό πρόβλημα με την αποκομιδή απορριμμάτων, λόγω των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά διάταξης του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου του Δήμου Χαλκιδέων Χάρης Καραμάντουλας μίλησε στον Μάνο Παπαμακάριο για τους λόγους της απεργιακής κινητοποίησης, ένα θέμα που θα απασχολήσει το επόμενο Δημοτικό συμβούλιο.

Δήλωσε δε ότι "η αποκομιδή στην Χαλκίδα θα γίνει κανονικά".

Ακούστε τι είπε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου