ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Μεταφέρουν τους πρόσφυγες σε περιοχή της Εύβοιας. Αγνωστο που...

Ένταση στα Βρασνά-Κάτοικοι έδιωξαν λεωφορεία με πρόσφυγες.
Από χθες το απόγευμα κάτοικοι των Βρασνών απέκλεισαν κομβικά σημεία του χωριού τους, με σκοπό να εμποδίσουν την διέλευση των τουριστικών λεωφορείων που θα μετέφεραν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες στην περιοχή.

Τα ξενοδοχεία, υπό τις πιέσεις των κατοίκων της περιοχής, αρνήθηκαν να φιλοξενήσουν τους περίπου 200 μετανάστες που έφτασαν από τη Σάμο.

Τα λεωφορεία αποχώρησαν από την περιοχή και βρίσκονται συνοδεία αστυνομίας στα Μάλγαρα όπου 
παραμένουν σταθμευμένα τα εννέα λεωφορεία που έφυγαν κακήν κακώς τα ξημερώματα από τα Βρασνά του Δήμου Βόλβης γεμάτα μετανάστες και πρόσφυγες, με τελικό προορισμό την Βόρεια Εύβοια.

Στο σημείο αναμένονται κι άλλα λεωφορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου