Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Πυροβόλησαν τα ..πόδια τους στον ΦΟΔΣΑ και είναι ολοι ευχαριστημένοι!! Ποιά ειναι η αλήθεια..(ακούστε)

Αλλα λόγια να αγαπιώμαστε η χθεσινή συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο για τα οσα έγιναν στη συνέλευση του ΦΟΔΣΑ!!

Και παρά το γεγονός οτι τόσο ο Καθαροσπόρης οσο και ο Παγώνης ζήτησαν συζήτηση για το θέμα, ο δεύτερος δεν είπε ..κουβέντα και ο πρώην Αντιπρόεδρος του ΦΟΔΣΑ ..ακολούθησε την Δήμαρχο για μιά μελοντική συζήτηση του θέματος!!

Είναι προφανές οτι "μια διεξοδική συζήτηση του θέματος δεν συμφέρει κανένα αφού θα αποκαλυφθούν τα ..έργα και οι ημέρες του καθενός" και προτίμησαν να ..ξεπετάξουν το θέμα!!

Ομως το ρεπορτάζ είναι αποκαλυπτικό και βάζει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, γιατί δηλαδή οδηγηθήκαμε στον "αυτοαποκλεισμό" από το Διοικητικό Συμβούλιο χωρίς κανείς να θέσει υποψηφιότητα ομως ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ τους άλλους υποψηφίους!!

Αλλωστε "αυτοί ηταν που ψήφισαν τα πάντα και μεταβίβασαν ολα τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου στον ΦΟΔΣΑ, αυτοί ήταν που ψήφιζαν και μετέφεραν τις αυξήσεις των τιμών των σκουπιδιών στην πλάτη των δημοτών, αυτοί ηταν που ..διόρισαν τους ημετέρους ως ρουσφέτια στην υπηρεσία του εργολάβου", καί άλλα πολλά!!

Ακούστε την Ελενα Βάκα, τον Βασ. Καθαροσπόρη και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γ. Παλαμιώτη για το προσκήνιο και το παρασκήνιο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου