Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019

Πυροβόλησαν τα ..πόδια τους στον ΦΟΔΣΑ και είναι ολοι ευχαριστημένοι!! Ποιά ειναι η αλήθεια..(ακούστε)

Αλλα λόγια να αγαπιώμαστε η χθεσινή συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο για τα οσα έγιναν στη συνέλευση του ΦΟΔΣΑ!!

Και παρά το γεγονός οτι τόσο ο Καθαροσπόρης οσο και ο Παγώνης ζήτησαν συζήτηση για το θέμα, ο δεύτερος δεν είπε ..κουβέντα και ο πρώην Αντιπρόεδρος του ΦΟΔΣΑ ..ακολούθησε την Δήμαρχο για μιά μελοντική συζήτηση του θέματος!!

Είναι προφανές οτι "μια διεξοδική συζήτηση του θέματος δεν συμφέρει κανένα αφού θα αποκαλυφθούν τα ..έργα και οι ημέρες του καθενός" και προτίμησαν να ..ξεπετάξουν το θέμα!!

Ομως το ρεπορτάζ είναι αποκαλυπτικό και βάζει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, γιατί δηλαδή οδηγηθήκαμε στον "αυτοαποκλεισμό" από το Διοικητικό Συμβούλιο χωρίς κανείς να θέσει υποψηφιότητα ομως ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ τους άλλους υποψηφίους!!

Αλλωστε "αυτοί ηταν που ψήφισαν τα πάντα και μεταβίβασαν ολα τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου στον ΦΟΔΣΑ, αυτοί ήταν που ψήφιζαν και μετέφεραν τις αυξήσεις των τιμών των σκουπιδιών στην πλάτη των δημοτών, αυτοί ηταν που ..διόρισαν τους ημετέρους ως ρουσφέτια στην υπηρεσία του εργολάβου", καί άλλα πολλά!!

Ακούστε την Ελενα Βάκα, τον Βασ. Καθαροσπόρη και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γ. Παλαμιώτη για το προσκήνιο και το παρασκήνιο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου