ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Τελικά βρέθηκε στη Χαλκίδα η 16χρονη!

Σε συλλήψεις προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, που σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης εξαφάνισης της 16χρονης Γεωργίας από τη Σπερχειάδα.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου.
Συγκεκριμένα, ο 28χρονος φίλος της 16χρονης, η μητέρα του και δυο ακόμη συγγενικά πρόσωπα του κοριτσιού.
Η 16χρονη Γεωργία, εξαφανίστηκε τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας από το σπίτι της στη Σπερχειάδα. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Γεωργίας το μεσημέρι της Παρασκευής και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.
Η έφηβη, εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Χαλκίδα, όπου είχε βρει καταφύγιο ταξιδεύοντας εκεί με τη βοήθεια του φίλου της.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Εισαγγελία Λαμίας.
Στο πλευρό της Γεωργίας θα βρεθούν ψυχολόγοι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και εισαγγελικοί λειτουργοί που θα ελέγξουν τους λόγους που την ώθησαν να εγκαταλείψει το σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου