Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019

Τελικά βρέθηκε στη Χαλκίδα η 16χρονη!

Σε συλλήψεις προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, που σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης εξαφάνισης της 16χρονης Γεωργίας από τη Σπερχειάδα.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου.
Συγκεκριμένα, ο 28χρονος φίλος της 16χρονης, η μητέρα του και δυο ακόμη συγγενικά πρόσωπα του κοριτσιού.
Η 16χρονη Γεωργία, εξαφανίστηκε τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας από το σπίτι της στη Σπερχειάδα. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Γεωργίας το μεσημέρι της Παρασκευής και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.
Η έφηβη, εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Χαλκίδα, όπου είχε βρει καταφύγιο ταξιδεύοντας εκεί με τη βοήθεια του φίλου της.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Εισαγγελία Λαμίας.
Στο πλευρό της Γεωργίας θα βρεθούν ψυχολόγοι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και εισαγγελικοί λειτουργοί που θα ελέγξουν τους λόγους που την ώθησαν να εγκαταλείψει το σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου