CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019

ΦΟΔΣΑ "Οι πρωσωπικές φιλοδοξίες της Ελενας Βάκα, αφησαν την Χαλκίδα εκτός ΔΣ!!"(ακούστε)

Μια σειρά από άστοχους χειρισμούς και η προσωπική φιλοδοξία της Δημάρχου για την Προεδρεία, άφησαν την Χαλκίδα εκτός Δ.Σ. του φορέα διαχείρισης αποριμάτων.

Αν και το θέμα της θέσης του Προέδρου δεν αφορούσε την Εκλογική Συνέλευση για νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ αλλά θέμα για διαπραγμάτευση κατα την συγκρότηση σε σώμα, εν τούτοις η Δήμαρχος Χαλκιδέων ..παρέσυρε και τους υπόλοιπους συμετέχοντες Ευβοείς σε "αποχή" από την συμμετοχή!!

Ο Δήμαρχος Μεσσαπίων-Διρφύων κάνοντας τον ..."λαγό" της Βάκα πρότεινε στην Γεν. Συνέλευση την "μοιρασιά της Προεδρείας 2+2 μεταξύ Καραίσκου και Βάκα" για να λάβει αποστομωτική απάντηση από τον Ντασιώτη ότι "αυτό δεν είναι θέμα που πρέπει να απασχολήσει την Γενική Συνέλευση αλλά την συγκρότηση του Διοικητικού συμβουλίου!

Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής, και από την στιγμή που από τον Ιούλιο η Βάκα γνώριζε τις απόψεις και τις συμμαχίες του Καραίσκου, ήταν να μείνει η Εύβοια και ο κύριος μέτοχος που είναι η Χαλκίδα εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου παρά το γεγονός οτι της είχαν διατεθεί 2+1 θέσεις, με ότι συνεπάγεται αυτό!!

Είναι αυτονόητο αυτή η εξέλιξη να απασχολήσει το Δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης, αφού η Χαλκίδα την προηγούμενη περίοδο είχε την Αντιπροεδρεία (Καθαροσπόρης-Μπουραντάς) και τώρα θα παρακολουθεί σαν "φτωχός συγγενής". Αποτέλεσμα να εκλεγεί "παντοδύναμος" ο Δήμαρχος Λαμιέων Θ. Καραίσκος και από την Εύβοια ο Γ. Κοτζιάς που από νωρίς είχε συνταχθεί με τον Πρόεδρο!

Το τι σημαίνει αυτό και το παρασκήνιο εξηγεί μιλώντας στο Ράδιο1 ο δημοσιογράφος Γιώργος Παλαμιώτης που παρακαλούθησε το προσκήνιο και το παρασκήνιο της διαδικασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου