ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Κ. Μαρκόπουλος για Β. Εύβοια: «Ανεπαρκής ο Μπένος – Άφαντος ο Σπανός»


Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την περσινή καταστροφική πυρκαγιά που κατέκαψε τη Βόρεια Εύβοια.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος μλώντας στον ΛΑΜΙΑ FM-1 μίλησε για ανεπάρκεια τόσο του κ. Μπένου που έχει αναλάβει την ανασυγκρότηση της περιοχής όσο και του περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανού ο οποίος είναι σχεδόν άφαντος.

«Ακόμη δεν έχουν γίνει έργα, και ακόμη δεν έχουν δοεθεί αποζημιώσεις, ενώ υπάρχει μεγάλος θυμός και απογοήτευση στην περιοχή,» τόνισε χαρακτηριστικά ζητώντας επίσπευση των αντιπλημμυρικών έργων γιατί έρχεται ο χειμώνας.

«Χρειάζεται να γίνουν υλοτομίες ενώ ακόμη είναι μετέωροι επαγγελματικοί κλάδοι όπως κτηνοτρόφοι, μελλισοκόμοι και ελαιοκαλλιεργητές βρώσιμης ελιάς και λαδιού.»


Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο κ. Μαρκόπουλος στον ΛΑΜΙΑ FM-1:


https://www.opendrive.com/player/ODdfMjgxMDk1ODFfYWZ4Z1Q

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου