ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ! Διαφημίζουν την ..ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και τον ΚΙΝΔΥΝΟ που υπάρχει για τα μικρά παιδιά!!


Την περίφραξη των 3ων παιδικών χαρών στην Αμάρυνθο διαφημίζει ο Ζαχαριάς, ομως στις φωτογραφίες φαίνεται η παράνομη λειτουργία των  αφού καμία κατασκευή δεν εχει γίνει σύμφωνα με τον νόμο!


Παιδικές χαρές χωρίς νόμιμη πιστοποίηση και αδεια!!

Δείτε την ανακοίνωση του κοινοτάρχη (που είναι και αστυνομικός και πρέπει να εφαρμόζει την νομιμότητα!)

🏩➡️Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες περίφραξης και στις τρεις παιδικές χαρές που βρίσκονται στην Δημοτική Κοινότητα Αμαρύνθου (Δημαρχείο , Λιμάνι , και πλατεία Μπούρμα), από τον Δήμο Ερέτριας.🎠🏩
🏩🎠Έτοιμες να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους και να τις γεμίσουν με παιδικά χαμόγελα και πολύ παιχνίδι, 👉 πάντα όμως υπό την επίβλεψη των κηδεμόνων τους.💒🎠.

Διαβάστε εδώ τις προυποθέσεις που θέτει ο νόμος για την λειτουργία των Δημοτικών παιδικών χαρών!
https://www.e-nomothesia.gr/autodioikese-demoi/upourgike-apophase-28492-2009.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου