ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΑΝΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ... ΠΑΣΟΚ


Έχουν πάθει την πλάκα τους στο ΠΑΣΟΚ, το πρώην Κινάλ. 

Και με το δίκαιο τους, από μια άποψη. Το δικό μας τηλέφωνο, δηλαδή του δικού μας αρχηγού, παρακολουθούσαν- σου λένε - κι όμως την πέσανε σκέτα κοράκια να εκμεταλλευθούν κομματικά την ιστορία οι συριζάιοι. Από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεσκεπάστηκε το σκάνδαλο, το έκαναν σημαία.

Σκέψου να γινόταν υποκλοπή στο προσωπικό τηλέφωνο του Τσίπρα. Τότε θα είχε όλα τα δίκαια με το μέρος του ο αρχηγός του Σύριζα να  ξεσηκώνει τον κόσμο. Ρε, μπας και βάζει τις φωνές ο Αλέξης διότι μπήκαν οι κοριοί στον Ανδρουλάκη κι όχι στον ίδιον τον Τσίπρα; Τι, δηλαδή, πιο επικίνδυνος αντίπαλος για τον Μητσοτάκη είναι ο έτσι του ΠΑΣΟΚ από τον έτσι του Σύριζα;

Τέλος πάντων, τα έχουν με τον Συριζα στο ΠΑΣΟΚ, διότι ένα θέμα ''δικό τους'' και αβανταδόρικο, το διαχειρίζονται αντιπολιτευτικά για πάρτη τους οι συριζαίοι. Να δούμε και τι θα δείξουν τα γκάλοπ. Πόσο, δηλαδή, κερδισμένοι θα βγουν το ΠΑΣΟΚ και ο Σύριζα από την αποκάλυψη ότι ήταν πειραγμένο το τηλέφωνο του Ανδρουλάκη. Και πόσο θα ζημιωθεί η ΝΔ.

Λες; Να περάσει στο ντόκου από τον κόσμο το εν λόγω σκάνδαλο. Να μη χάσει τίποτα η κυβέρνηση, να μη κερδίσουν τίποτα Σύριζα και ΠΑΣΟΚ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου