ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Χωρίς χρηματοδότηση και σταματημένα τα εργα στο Ληλάντιο! Ομολογία ανικανότητας από Κελαιδίτη... (ακούστε)


Που πήγαν άραγε τα εκατομμύρια που είχαν ανακοινώσει οτι ..."δαπάνησαν" σε εργολαβίες μετά τις πλημμύρες  του προπερασμένου Αυγούστου;


Απάντηση προσπάθησε να δώσει ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, σε ερώτηση της Λαικής Συσπείρωσης και του Κ. Μπασδέκη με αφορμή τις καταγγελίες των κατοίκων, αναμασώντας οσα λέει και ξαναλέει ενώ ομολόγησε οτι "δεν υπάρχουν χρηματοδοτήσεις, τα έργα που εχουν συμβασιοποιηθεί εχουν σταματήσει λόγω έλλειψης χρημάτων ενώ κάποιες εργολαβίες ...διαλύονται για να διευκολυνθούν φιλικά προσκείμενοι εργολάβοι"!

Σε ερώτηση του Κ Μπασδέκη "πότε θα αισθάνονται ασφαλείς οι κάτοικοι;" ο κ. Κελαϊδίτης απάντησε "αυτό δεν μπορεί κανείς να το γνωρίζει" !!!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά είπε ενώπιον του Περιφερειακού συμβούλίου πριν λίγες μέρες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου