ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚ: "Πουλάνε ένα τζάμπα όχι στο λαό και βάζουν την υπηρεσιακή παραδουλεύτρα τους να κάνει θετική εισήγηση!" (ΑΚΟΎΣΤΕ)


Μιά σοβαρή καταγγελία-αποκάλυψη για το "παραπολιτικο παίγνιο" της Περιφέρειας Σπανού με αφορμή την "έγκριση από την πίσω πόρτα" των Περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τις ανεμογεννήτριες.


Ο Σάκης Παπαδόπουλος, μέλος της παράταξης "Ελεύθερη Στερεά" του Αντ. Βούλγαρη, σχολίασε στο facebook:

"Πώς στήνεται το ελεεινό πολιτικό παπατζηλικι στη Περιφ. Στ. Ελλάδας στις γνωμοδοτήσεις στις ΜΠΕ για ΑΓ σε Εύβοια-Σκυρο: Πουλάνε ένα τζάμπα όχι στο λαό και βάζουν την υπηρεσιακή παραδουλεύτρα τους να κάνει θετική εισήγηση!"

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και την εκπομπή "Πες τα στον Παπαμακάριο" για τον Σπανό, τον Τερζή, και τον Κυρμανίδη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου