ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΝΙΚ: "Περιμένουμε τωρα από τον Σπανό να φανεί συνεπής και να τοποθετήσει τα κοντέινερ"! (ακούστε)


Μετά και την υπογραφή παραχώρησης από το Υπ. Εθνικής Αμύνας στον Δήμο του Τάγματος Πεζοναυτών ολο το βάρος της υλοποίησης του σχεδίου μετεγκατάστασης του ΕΕΕΕΚ πέφτει πάνω στον Περιφερειάρχη.


Ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων Νίκος Αλμπάνης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο και εξέφρασε τους φόβους του οτι "ηδη η Περιφέρεια εχει καθυστερήσει πολύ την διαδικασία προμήθειας των κοντέινερ"!

Για λόγους ταχύτητας η Περιφέρεια θα μπορούσε να εχει πραγματοποιήσει τον διαγωνινσμό της προμήθειας και να είχε φτάσει ενα βήμα πριν την υπογραφή σύμβασης την οποία θα πραγματοποιούσε την επομένη της υπογραφής της παραχώρησης και θα ειχε κερδηθεί πολύτιμος χρόνος που ομως με την αδιαφορία η απερισκεψία χάθηκε!

Ακούστε τι είπε ο Ν. Αλμπάνης......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου