Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Ελ. Ρωμανού: "Η παλιά πλατεία Βασιλικού δεν είναι τσιφλίκι του Δήμου! Να αποκατασταθούν οι παρανομίες!" (ακούστε)


Πολεοδομικές παραβάσεις κατά του ρυμοτομικού σχεδίου εντοπίστηκαν κατά την εκτέλεση του έργου στην παλιά πλατεία του Βασιλικού!


Οι κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν μόλις κατάλαβαν τί πάει να συμβεί και το κατήγγειλαν στην Πολεοδομία του Δήμου που διαπίστωσε την παρανομία αφού επιβεβαιώθηκαν σε σύσκεψη με τις τεχνικές υπηρεσίες ότι "δεν τηρείται το ρυμοτομικό της περιοχής, και αποφασίστηκε να γίνει τροποποίηση της μελέτης του έργου".

Τό θέμα είναι βέβαια "ποιός μηχανικός έκανε την μελέτη, ποιός έκανε τον έλεγχο και την επικύρωσε", όσον αφορά τις επιπτώσεις για αυτό από πλευράς του Δήμου ούτε λόγος να γίνεται.!Η καταγγελία των κατοίκων δια χειρός της νομικού και κατοίκου κας Ελ. Ρωμανού εχει ως εξής:

"Η ΠΑΛΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚI ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ το ολοκληρωτικό ‘’ξήλωμα ‘’ της παλιάς γραφικής πλατείας που έγινε στα πλαίσια της ‘’αναμόρφωσής της’’ με παραπλανητική παράσταση για καλύτερη ανάπλαση. Ενώ αρκούσε ένα ‘’φρεσκάρισμα’’ με παγκάκια και φωτιστικά με υποδεκαπλάσιο κόστος .
ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ τις παραλήψεις στα μέτρα ασφαλείας με την απατηλή προοπτική της γρήγορης εκτέλεσης
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ανεύθυνους μελετητές που αποφασίζουν ερήμην των κατοίκων να στραγγαλίσουν την ζωή με το αυθαίρετο και παράνομο στένεμα των δρόμων .
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ να μιλάμε ‘’στου κουφού την πόρτα’’
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ‘’ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ "

Η κα Ρωμανού μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και στην εκπομπή "Πες τα στον Παπαμακάριο" για το θέμα. Ακούστε τι είπε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου