Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γ : "Δεν είναι ετσι οπως τα λέει ο Ψαθάς! - Η Θήβα δεν θα πάρει τα σκουπίδια της Χαλκίδας"! (ακούστε)


Θερμό αναμένεται να είναι το κλίμα στην Γεν. Συνέλευση της 11ης Ιουλίου εκτός εάν η παρουσία του Γραφάκου λειτουργήσει ...πυροσβεστικά!


Το ερώτημα "που θα πάνε τα σκουπίδια της Χαλκίδας από την 1η Σεπτεμβρίου" φαίνεται οτι στην συνάντηση της Αλεξανδρούπολης δεν βρήκε απάντηση, ενώ ο αποκλεισμός του ΧΥΤΑ Ιστιαίας δεν είναι και τόσο σίγουρη περίπτωση παρά την παρασκηνιακή κυβερνητική παρέμβαση.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο "..αποδόμησε" το σενάριο του Ψαθά και επανέλαβε σε εντονο υφος οτι το σενάριο "σκουπίδια αλλου Δήμου στη ΜΕΑ Θήβας θα εξετασθεί μετά τους πρώτους μήνες του '23"!

Τις αισιόδοξες προβλέψεις-σενάρια του Ψαθά δεν συμερίζεται ουτε ο ΦΟΔΣΑ όπως φαίνεται στον δελτίο τύπου που εξεδόθει.

Ακούστε τι είπε ο Δήμαρχος Θήβας.....


Δείτε το δελτίο τύπου του ΦΟΔΣΑ...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔOΣ

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΤΩΝ ΟΤΑ

«Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε.»

                    ΑΡ. ΓΕΜΗ: 134032417000

                   www.fodsaste.gr

 

 

 

  

Την 30η Ιουνίου 2022, στην Αλεξανδρούπολη, με αφορμή την διεξαγωγή της 14ης Πανελλήνιας Συνόδου των Φο.Δ.Σ.Α. με θέμα «Ανάκτηση-Ανακύκλωση: Η Ελλάδα μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων», πραγματοποιήθηκε άτυπη σύσκεψη του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. με το Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υ.Π.ΕΝ., κ. Μανώλη Γραφάκο, σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων των πέντε Δήμων της Κεντρικής & Νότιας Εύβοιας, με δεδομένη την παύση λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α. Χαλκίδας τους επόμενους δύο περίπου μήνες.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Πρόεδρος του Φορέα, κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και μέλος του Δ.Σ. του Φορέα κ. Νικόλαος Σουλιώτης, τα μέλη κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών, κ. Γεώργιος Καπεντζώνης, Δήμαρχος Δωρίδας, κ. Γεώργιος Αναστασίου, Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γεώργιος Ψαθάς, Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων, ο Γενικός Δ/ντής του Φορέα, κ. Χαράλαμπος Τσοκανής και ο Αντιδήμαρχος Δ. Χαλκιδέων κ. Γεώργιος Πάνος.

Κατά τη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι αλλά και οι δυνατότητες εξυπηρέτησης των Δήμων-μελών του Φορέα, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα.

Απόσταγμα της σύσκεψης ήταν ότι διαφάνηκε ικανοποιητική λύση με πολλές όμως αιρεσιμότητες αλλά και υπό την προϋπόθεση της συναίνεσης όμορων Φορέων, οι οποίες τις επόμενες μέρες θα διερευνηθούν και θα εξειδικευτούν, προκειμένου να σχηματοποιηθεί πρόταση και να εισαχθεί προς ψήφιση στη διακοπείσα Γενική Συνέλευση την 11η/07/2022. 

Θήβα: 02/07/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου