ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ Τ : "Μας κοροιδεύει η Περιφέρεια με την οριοθέτηση! Κανένα αντιπλημυρικό στον Λήλα! Τρέμει η καρδιά μας..." (ακούστε)


Την κατάσταση στον Λήλαντα ποταμό, που σήμερα είναι ακόμη πιο επικίνδυνη από πριν, αναδεικνύει η Επιτροπή Αγώνα των κατοίκων του Ληλαντίου, καταγγέλλοντας τα υποτιθέμενα μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας που λαμβάνει η κυβέρνηση.

Όπως επισημαίνει η Επιτροπή, κυβέρνηση και περιφέρεια όχι μόνο σταμάτησαν τις εργασίες του πλωτού γερανού αλλά επιπλέον δεν απομάκρυναν καν τα χώματα. Η εικόνα που αποτυπώνεται στις σχετικές φωτογραφίες είναι τραγική: Χωμάτινοι τοίχοι υψώνονται στις εκβολές του Λήλαντα, ενώ τα σακιά με άμμο που χορτάριασαν, ξεράθηκαν και διαλύονται!

Η Επιτροπή απαιτεί από την κυβέρνηση και την περιφέρεια να πάρουν άμεσα μέτρα, να ολοκληρώσουν τη μελέτη και οριοθέτηση του ποταμού και να ξεκινήσουν τα αντιπλημμυρικά μέτρα.

Ακούστε τι είπε η Πρόεδρος της Επιτροπής Τάνια Αυλωνίτου στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μάνο Παπαμακάριο....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου