ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Αλλαλούμ με τα δρομολόγια Ραφήνα-Μαρμάρι!! Στο .."μαντείο Δελφων" απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι... (ακούστε)


"Κανείς δεν ξέρει πότε ερχεται και πότε θα φύγει το πλοίο" αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΕΞΕ Θανάσης Ζαφείρης!


Μιά πρωτοφανής κατάσταση συμβαίνει με τα δρομολόγια του πλοίου που "μονοπωλιακά" εκτελεί το δρομολόγιο Ραφήνα-Μαρμάρι και αντιθέτως, αφού η εταιρεία δεν ανακοινώνει-αναρτά το πρόγραμμα των δρομολογίων σε μιά εποχή μάλιστα που είναι αυξημένου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Ο Θ. Ζαφείρης με ανάρτηση του περιγράφει την κατάσταση : "Απευθύνθηκα στο μαντείο των Δελφών να μαντέψει (αν μπορούσε) , για τα επόμενα δρομολόγια του φερυ μποτ Μαρμαρι Ραφήνα από 22 Ιουλίου και μετά, αλλά ούτε αυτό μπόρεσε να βγάλει χρησμό.
Μήπως κάποιος άλλος θα μπορούσε να αποσπάσει αυτό το επταφραγιστο μυστικό και να ενημερώσει όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην Νότια Εύβοια.....
"


Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου