ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

ΠΑΓΩΝΗΣ ΧΡ: "Η υποβάθμιση του συμβουλίου από την δημοτική αρχή εχει πιάσει ..πάτο!! Διαλυτικά φαινόμενα..." (ακούστε)


Για άλλη μια φορά η Δημοτική αρχή μπαίνει στο στόχαστρο της Αντιπολίτευσης λόγω της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου!!


Αιτία η συζήτηση ησσονος σημασίας θεμάτων καταμεσήμερο(sic!) την στιγμή που υπάρχουν σοβαρά θέματα που αφορούν την πόλη όπως τα σκουπίδια, το μέλλον του οικοπέδου της Δαριγκ κ.α., και τα οποία η Δημοτική αρχή αποφεύγει να τα συζητήσει "όπως ο διάολος το λιβάνι'!

Η παράταξη του Χρ. Παγώνη (οπως και αλλοι) απείχε από την συνεδρίαση της περ. Τετάρτης διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που η δημοτική αρχή έχει δημιουργήσει.

Ο Χρ. Παγώνης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο. Ακούστε τι καταγγέλει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου