ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ... ΚΟΥΚΟΥΛΑ


Τι πουλάει μια εφημερίδα; Η κάθε εφημερίδα. Την αλήθεια.

 Δεν ξέρω καμιά εφημερίδα να είναι υπερήφανη για τα ψέματα της. Όλες είναι με την αλήθεια, και... τολμούν! Βέβαια. Καμιά δεν διστάζει να κρύψει την αλήθεια.

Είναι και το άλλο. Η κάθε εφημερίδα είναι με την ανεξαρτησία. Βέβαια. Καμιά δεν παίρνει εντολές. Κι όλες θέλουν το καλό του λαού, της κοινωνίας κλπ κλπ.

Πως εξηγείται το γεγονός ότι οι περισσότερες εφημερίδες της Ελλάδος αρνούνται να δημοσιοποιείται η κυκλοφορία τους. Πόσα φύλλα πουλάνε. Δεν κολλάει να λανσάρουν ελευθεροφωνία από τη μια και από την άλλη να κυκλοφορούν λες κι είναι παράνομοι. Να κρύβονται. 

Να μην λένε ποιοι είναι. Πόσο μετράνε, δηλαδή. Ποια είναι η επιρροή τους στον κόσμο. Να μη γνωρίζουν οι αναγνώστες τους κι όσοι δεν τους αγοράζουν ποιο είναι το εκδοτικό τους μέγεθος.

Αυτό συμβαίνει σήμερα. Ιστορικές εφημερίδες, τίτλοι βαρείς δεν παίζουν με ανοικτά χαρτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου